- F r e d a g -

Vardag / Permalink / 7
Har fått frågor om jag inte har någon mail och att de inte hittar den på min blogg. Vet inte om det kan bli tydligare med en knapp med ett brev på i sidmenyn OCH ovanför kommentarsformuläret :)) hmmm. Förlåt men jag kan inte förstå hur ni inte kan se dom knapparna? En för mail och en för bloglovin. Och håller man muspekaren över brevet så står de ju faktiskt MAIL på den :)) jajja nu har jag förklarat det iaf.

Sitter och väntar på att älsk ska ringa när han är påväg hem från jobbet. Ska förbi systämää och inhandla lite gottis. En flaska Black Tower räcker gott och väl för mig. Godaste vinet någonsin! Blir lite utgång imorgon med Emmisen min. Vi umgås alldeles för sällan. Men förhoppningsvis blir det ändring på det nu i sommar. I höst så flyttar hon ju eventuellt upp till Umeå?! Jaa fråga mig inte :((( NO FUNSIS.

Har kommit in i en bränna-doftolja-period. Luktar ju sååå gott :) har vanilj i nu. Mmmmm smells lovely. Och man får ju en mumsigare doft i hela lägenheten, annars luktar det väldigt instängt här. Ingen bra ventilation alls. De har tätat sönder fönstrena :S

Men nu ska jag pilla på en design så den blir klar :) Weehooo de är fredag idag. Pusss

I sommar ska jag köpa det efterlängtade macro objektivet :) sådeså!
#1 - - Sanna:

Tror att många som frågar ha inte ens tittat runt.

Märkt att olk kommenterar "Fin blogg" i helt fel blogg inlägg.. Många läser nog inte alls =) hehe

#2 - - Heidi:

Fin bild :)

#3 - - Malin:

Hej! Jag tänkte bara säga att jag tycker att du har en underbar blogg! Jätterolig att läsa, och jättefina bilder också! :)

#4 - - Bettan:

vilka fina bilder du tar:)

#5 - - Nelia:

Knapparna syns inte om man läser genom bloglovin utan att kommentera. För kommenterar man ser man dom ovanför rutan där man skriver kommentaren men man ser inte knapparna uppe i vänstra hörnet om man inte gå in till din blogg med bloggadressen.

#6 - - jennifer:

härlig bild! :)

#7 - - Emma:

Är liiiiiiiite full, lr rätt mkt..hihi! utgång imorrn tveksamt, men fobtoll hos mig iaf!! :D hihihihi!! Love<3

Jag slutar fyra..:)

Till top