Balkongmys

Shopping / Permalink / 4
What a day :) hittade suuuperfina utemöbler och kuddar till det. Sedan blev det Blomsterlandet och en kruka och en blomma inhandlades. Vi har ju inte haft någonting på balkongen, inte förra sommaren heller. Så nu när skatten kom så passade vi på. Var inte dyrt heller.

Svar till Johanna som frågade vad min pojkvän jobbade med. Han är utbildad till Bergsskoleingenjör, resten är privat :)

Vad konstigt de var och se älsklingarna åka iväg nu ikväll. Är helt ensam hemma nu. Har inte varit det sen jag skaffade Zamme för 4 år sedan. Zamme hade kunnat få stanna hemma men jag vill inte att han ska sitta själv i lägenheten i 7 timmar när jag jobbar imorgon. Han har ju inte heller varit ensam på några år nu. Känns inte snällt mot honom. Så han får åka hem och busa med de stora vovvarna istället. Men saknar dom de gör jag redan, så himla tyst och tomt hemma :( inga tassar som smattrar mot golvet, ingen liten vovve som kommer med leksaker och ska busa. Aaaaw, ensaaaam.

Mumsar lite bigarråer som jag köpte idag. Gotti goott!


#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omni]-:

Vet hur det känns, mina snuttar e hon svärmor då de annars oxå blir ensamma hemma i över 4 timmar! Tänka sig att sådana små liv kan fylla ens liv och tillvaro så mkt.

#2 - - Caroline E:

När jag såg din balkongbild kom jag och tänka på de gånger vi förfestade på din altan. Mys! :)

#3 - - Emma:

hahah vi har exakt likadana stolar och bord på vår balkong ;) De är ju så prisvärda och snygga!

#4 - - ahnna:

Vad fint det blev. Samma tryck som på kuddarna och i den ljusa färgen, har jag på en gammal servis jag fick av farmor. Riktigt lantligt och romantiskt. Där kommer det bli mysigt att sitta..

Till top