F*cking Sunday..

/ Permalink / 5
Jaa vad gör man? Ca 5 år av bilder, musik mm. Det känns inte roligt. Gubben som skulle försöka rädda filerna sa att det var 50/50 chans att det skulle gå. Funkar det inte så de ända man kan göra är att spara hårddisken och vänta i några år, då kanske allt går att rädda. Tekniken går ju framåt. Men de känns inte roligt att vänta i några år på att få tillbaka filerna.
Köpa ny hårddisk står på schemat iaf. Tur att vi Net On Net Outlet här i närheten som vi kan åka till. Inte lika dyrt som på andra ställen.

Tänkte ju uppdatera min design också. Lär ju börja om från början helt om jag ska göra det. Jävla skit!

Vi ska faktiskt ta med oss vovvarna och åka iväg en stund sen och se om vi kan hitta någon fin äng där vi de kan busa. Kameran ska med självklart. Men bilderna får ju ligga kvar i den tills vi har en ny hårddisk. Känns så tomt när man inte har några bilder att visa nu, så himla surt :(((

Åhhhh Anastacia ska spela i Gloden den 9:e Juni. Gissa om jag vill gå. Hon är också en av mina stora idoler och jag älskar hennes musik. Drömma kan man ju :((

Bild från gettothefront.co.uk
#1 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

helgen har varit skit rolig men även jäkligt känslomässig! trist att det är slut men ska bli skönt o komma tillbaka till vardagen., inte varjedag man kan vara full i 4 dagar haha! Ser att du har trubbel med datorn, foton o sånt går ju aldrig o ersätta heller. så jobbigt sånt!

#2 - - Anna:

Usch, jag skulle dö om min externa hårddisk skulle krasha :/ Vad är det för märke du har på den som dött nu?

#3 - - nadia:

Jag gillade Anastacia när jag var liten :) hade en skiva med henne.

#4 - - Ida:

Oj har ni? vart bor du då då? Jag skulle behöva en bärbar dator :p då skulle ju net on net outlet passa =)

#5 - - Lady Gagas fanblogg:

hatar när datorn går åt helvete.minns att 2 års kort försvann för mig..när jag var 16.hoppas din går att fxa.

Till top