Svar på kommentar

Frågor & Svar / Permalink / 5
Anonym om Blommigt överkast och koppar:
jäklars... hur står din pojkvän ut bland alla blommor och rosa fluff? får han aldrig vara med och bestämma om inredningen? eller han kanske gillar tjejgrejer?

och nej nu behöver du inte bli sur igen jag bara undrar! det måste man väl få göra?


Svar: Och hur vet du att vi har blommor och rosa fluff hemma just nu?! Bara en fråga. Fick han bestämma skulle de vara öl-tavlor vs AIK-flaggor på väggarna. Han skulle inte ha någon form av inredning alls så det blir lättare att hålla rent :) alltså skulle han ha: en säng, en soffa, soffbord och kanske en bokhylla för alla dvd-filmer och självklart plats för 50 tums plattvn också.
Låter det hemtrevligt eller?? :))
Och det angår väl egentligen inte dig överhuvudtaget hur jag och min fästman inreder våran lägenhet??? :D

Sådär, no more anonyma kommentarer! Resten raderas från dig!
#1 - - vendela:

Tykcer det är larvigt med folk som lägger sig i andras inredning.. jag menar din pojkvän gillar säkert hur du inreder.. samma sak när det gäller min man han vill att jag ska inreda annars skulle det vara en massa affischer som inte ens passar in våran lägenhet och han tycker jag har fin smak.. jag tycker det är bra ta bort onödiga kommentarer. som inte ha med ditt liv aft göra=)) Hare bra

#2 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Åh men hur orkar människor! Det kallas KOMPROMISSA! Vi har rosa och blommigt i vårt sovrum, men min kille tycker att det är fint och samtidigt så gör han det för min skull, vi kompromissar helt enkelt. Så som man SKA göra. Kan den ena mer om inredning så får den sköta det helt enkelt!

#3 - - Cristel:

jo precis.. men ni borde skaffa en sån här bärbar hårddisk till alla bilder och sånt. det där hände mig förut, eller hade bränt ut allt på en cd skiva och sedan försvann den. kul... typ hela min yngre ungdom borta :/



men ibland brukar man kunna "spola tillbaka tiden" i datorn! hoppas det är mäöjligt i erat fall också. finns något program som gör att allt ställs tillbaka till ett annat datum... har jag hört.

#4 - - L:

bra svar:)

#5 - - nadia:

Haha, tycker som det låter som en perfekt grej att du fick inreda. Hatar manliga inredningar (iallfall, som du säger att din kille skulle bestämma) inte för att jag är mycket för blommor och rosa fluff, men betydligt bättre.



Jävla fjant som skriver anonymt, hatar sånt.

Till top