Svar på Kommentar

Frågor & Svar / Permalink / 6
Anonym om Svar på Kommentar:

Ha ha ooookej... öltavlor och fotboll och ganska sparsmakat... om det låter hemtrevligt? HAN kanske tycker det? Men nej jag förstår att du måste trycka ner honom på plats osv, du är uppenbarligen en sådan tjej som måste få sin vilja igenom under dygnets alla timmar. Kul! Din kille måste skrika inombords. =/

Ha ha ok så om jag skriver in hela mitt födelsenummer, namn och adress etc så blir du lugnare? Eller om jag hittar på ett namn typ ääääh..... Nisse! Blir det bra? =D


Svar:
Henrik, das hubby, älsk, fästman, den nedtryckta såkallade mannen i huset, undrar om du är socialt missanpassad eller bara helt enkelt dum i huvudet :)) jag gissar på båda faktiskt.
Och nej klarar mig med en mail faktiskt :)
Peace out :D



Jennie om Snälla försök förstå..:

Håller med dig om att det absolut inte är hundens fel. Det jag dock inte förstår är munkorgen. Jag har en pitbull som är snällast i världen. Visst han skulle säkert kunna få hjärnsläpp men det skulle din lilla hund likväl kunna få. Varför ska då min hund tvingas att ha munkorg på sig konstant? Bara för att han är av en viss ras. Och vilka raser ska i så fall vara tvingade
?

Svar:
Ärligt så vet jag inte vilka raser de skulle gälla isånnafall. De större kanske. Men vi har munkorg på våran russel när vi är bland väldigt mycket folk, när vi ska åka tåg mm. För andras säkerhet. Men det där är ju en fråga som kan diskuteras hur länge som helst. Jag tycker inte en kopplad hund ska ha munkorg, men en som går lös mycket.  En större hund gör ju avsevärt mycket mer skada än min lilla. Man vet aldrig, vissa hundar går inte ihop, som du säger skulle min lilla råtta kunna bli aggressiv om han träffade fel hund. Men jag tar inte risken och har honom lös heller!Det är precis som människor, vissa vill man helt enkelt inte umgås med.
#1 - - Schnitzel:

"

Svar: Henrik, das hubby, älsk, fästman, den nedtryckta såkallade mannen i huset, undrar om du är socialt missanpassad eller bara helt enkelt dum i huvudet :)) jag gissar på båda faktiskt."





HAHA!!!! Så jävla klockrent!!!!

#2 - - Molly:

Men vem orkar bry sig om vad din pojkvän/fästman tycker om eran inredning? :P Haha, det är väl upp till var och en.



Att folk alltid ska bry sig om alla andra gör/har/säger/tycker eller tänker. Blir så trött!



Fortsätt som du gör, jag älskar både din blogg och dig med alla blommiga atteraljer! :D

#3 - - SaraLouise:

Hoppas du kan koppla bort den där anonyma idioten, och sluta irritera dig över det! Känner ju själv att jag blir allt mer grinig men inte värt att spilla tid och ork på det ju.

Ta inte åt dig av all skit! <3

#4 - - jenny:

sv: Visst är han:D

#5 - - Jennie:

Nej jag håller med dig. Får be lite om ursäkt för jag trodde att du menade hela tiden. Människor skulle tänka över lag, Det är faktiskt lag på kopplade hundar. Jag blir faktiskt räddnär det kommer lösa hundar springande. Man känner ju inte dom och dom känner inte mig. Jag är livrädd för taxar till exempel så kommer det en sån springande så kommer det förmodligen sluta illa. Jag blir rädd och min hund vill skydda mig. Vilket resulterar i att taxen triggas osv osv... Jaa det är en svår fråga med hundar.. Å alldeles för lätt att skaffa en!

#6 - - Sanna:

Vad i helvete är det för fel på människorna?

t.o.m jag blir förbannad över det jag läser på dina kommentarer.

Ta reda på Ip.nummret så åker vi dit och tar "anonym" i kragen och visar vilken nedtryckande person du är... haha

Vilken jävla idiot!

Till top