Underbara Dalarna

Vardag / Permalink / 7
Skulle verkligen kunna tänka mig att flytta tillbaka. Älskar att man bara kan gå ut bakom huset och man har en hel skog där som man kan knalla upp i med hundarna. Sen har ju Borlänge sina negativa sidor också, tyvärr men de tänker jag inte ta här :)

Älsk är ute och åker MC med papsen. Det är ju en av sakerna han vill ta när vi flyttar hit, MC-kort :) och då kan han ju verkligen göra det också när pappa bor här som kan hjälpa honom.

Så himla skoj att så många deltar i tävlingen också :D trodde jag aldrig. Så fortsätt att anmäla er, tävlingen är ju inte slut än. Önskade jag kunde ge alla ett pris men har bara en på lager tyvärr.

Ska gå och fika med mamsen nu. Köpte Cherry Coke på ICA Maxi idag, mummaaaaa! Nyss varit ute i skogen med Zigge, blev en hel del bilder som ni får se när jag kommer hem. Myggbiten blev jag också haha, fick en rakt i skallen som kliar som sjutton nu.

Haha ni måste se denna under, ni kommer kikna av skratt ^.^ Believe me. HAHA..
#1 - - Jannike - Mamma till Kevin:

Har en vän i borlänge så har varit där 2 ggr.är riktigt fin.riktigt midsommarfirande iaf:)

#2 - - Bompestjej<3 Gör smycken:):

Hej:) Vilket sammanträffande, jag var i Borlänge igår bodde på en herrgård (tror det är en herrgård) som heter Ulfshyttan:) Superfint! Är du uppvuxen i Borlänge?:)

Kram<3

#3 - - Emma bloggar om Missfall !:

Verkligen en jättefin blogg du har :)

Gör du designer på beställning?

Kram

#4 - - Emma bloggar om Missfall !:

Aha okej :) , men då håller jag tummarna för att du ska börja igen, har kikat igenom lite designer och du är jättedukitg :)

Kramar

#5 - - Linn:

Sv; Ja det verklar verkligen som det :D

#6 - - Anonym:

sv: ja nu vet du :D

#7 - - Cassandra:

Gud vilken fin design du har! Man blir helt glad av att kolla på den :D

Till top