Ut på äventyr..

Vardag / Permalink / 6
Idag ska vi iväg och leta utemöbler till balkongen :) vi är lite sugna på café inspirerade möbler som inte ska vara för stora. Så vi har ju ICA Maxi, Jysk, Jula, Ikea mm mm som vi ska åka runt till. De får ju gärna inte kosta skjortan heller.
Ska köpa ett paket hårfärg också. Färgen som jag färgade för inte så länge sen är redan borta, bara grått och tråkigt nu. Mörkt blir det som vanligt, tycker det är så snyggt på sommaren. Var ju inne på slingor ett tag men de ändrades ju snabbt hehe.

Får se om älsk tar med sig båda älsklingarna och åker till svärmor idag eller imorgon också. Jag jobbar ju imorgon och eventuellt, förhoppningsvis, mer i i helgen så jag följer inte med och så slipper jag ju gå ut med min minsting på lördagkvällen också om han följer med. Och så vill jag inte att han ska vara ensam i 7 timmar imorgon när jag är på jobbet :((
Han är tränad för att vara själv, men nu har han inte varit själv på nästan 2-3 år. Whisky är ju alltid med och jag skulle inte vilja lämna Wirre själv heller.

Hoppas min väska hinner komma i ett AVI innan vi åker, hade varit kul och använda den nu idag hihi.

Gillar ni min blommiga, enormt snygga mugg från Guldfynd?! Ska köpa två till tänkte jag :) man kan ju inte bara ha 2 stycken, det går ju inte.
#1 - - Dennis*:

Fin bild! :D



/Dennis*

#2 - - Jessica Limont:

Svar; det förstår jag! Jag är verkligen helt fast, jag lovar att bara du får testa sminket så kommer du bli fast du med! Vet inte vad butiken heter i Gbg, men du är aldrig i trollhättan? Kan försöka luska vad butiken heter! Men om du brukar ha vägarna förbi Thn så är dom välsigt hjälpsamma i affären, kom gärna dit omålad så sminkar dom dig med foundation så du får känna på den! :)

#3 - - Johanna:

Hej! Gud vad mycket prylar du köper hela tiden, din kille måste tjäna en massa pengar :) Vad jobbar han med så ska jag också skaffa en sån..hihi

#4 - - Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]:

Det spelar egentligen ingen roll vem det drabbar för det är lik hemsk för vem det än är. Speciellt när det tar så förbannat långt tid alltihop. Jag kämpar på även om det är riktigt jobbigt nu. Ibland önskar jag bara att jag inte vaknar upp mer.. hemsk egentligen men så pass trött är jag numera :(

#5 - - Sabine - Ab imo pectore:

vad söt :D

#6 - - JULIA:

svar: tackar och bockar :D

Till top