- T o r s d a g -

Vardag / Permalink / 4
Varför går det inte att skala ägg?! När man var liten var alla äggen heeelt perfekta men nu. Alla förbaskade ägg trasar sönder så det blir 10 % kvar att äta. Why?! Ja jag vet att det beror på kokning och allt det dära, men ändå! Måste de ligga i en halvtimme för att det ska bli bra?? :P

Börjar tio och slutar sex idag. Känns lite skönt att sluta tidigare. Kommer ha slutat åtta 3 dagar den här veckan :) har inte riiiktigt hunnit med designerna än, men de får tas igen i helgen lite grann och så nästa vecka. Jobbar inte lika mycket då, tyvärr. Men sånt är livet, går inte att göra åt.

Usch fryser, en kofta får följa med till jobbet idag. Spetsen värmde ingenting alls igår hehe så väl hemma frös jag som en gris hela kvällen :D får nog ta och göra en varma koppen innan jobbet.
Älsk fick ta bussen idag igen, ovant och veta att han åker buss, hehe de händer inte ofta. Men han tjänar ju på det, så förstår egentligen inte varför han inte tagit bussen tidigare?!

Nästa vecka ska jag leta på ett solarium, jag måste ha färg.
Går under snart. Älskar att ligga i cancerburken och somna bort en stund. Mycket för att det är varmt och skönt och avslappnande och så är det för brunheten, avskyr det bleka, vampyrliknande utseendet jag får. Andra bryr sig såklart inte, men gör man det själv så är det skäl nog :P
Ja jag vet att vi snart ska till egypten, men jag vill ha färg nu!!

Hoppas det blir fint väder så jag kan ut och fota lite. Det har kommit upp snödroppar här i närheten. De måste ju plåtas :D nya objektivet måste inhandlas innan Egypten också. Mycket som ska göras haha.

*Update*
Träffade på en riktig paragraf-ryttar-kärring ute nu. Zamme sket sina ostkrokskitar i en buske. Jag har ingen lust att kravla in i en jäkla buske för att ta upp hans bajs. Naturligtvis ser en kärring detta och börjar gorma "Ska du inte ta upp skiten efter dig, barn leker där!!" "Jahaaaa, leker barn mitt i buskar, de visste jag inte", gormade jag tillbaka. Mina ungar kommer då INTE få leka i någon skitig buske vid vägkanten! Sen står hon och glor tills jag plockat upp det. "Det blir 500 kr i böter". Sen när då?! Sen när åker polisen runt och letar efter icke-plocka-upp-bajs-folk?! Och vad hände med kattfolket?! När ska de plocka upp efter sina djur?! Nej just ja, de har ett annat ansvar :P djur som djur tycker jag. Kunde man så skulle man plocka upp efter hästar också, men hur ska det gå till egentligen?!
Mötte en av missarna ute nu, den som följer efter folk och djur!
Men undra om tanten skriker åt folk som kastar skräp ute också?! Sånt som inte förmultnar och försvinner!

Dessutom har vi endast 17 grader varmt inne :P
#1 - - Maria:

hej gumman... Usch, har värsta skuldkänslorna att jag inte hört av mig på jättttte länge men har haft sjukt mycket med jobbet. Ska försöka uppdatera min blogg lite oftare. Gud så fin din blogg har blivit (som vanligt, hehe) och en jätte fin bild (som vanligt här med, hehe. )



Miss u. Xoxo

#2 - - Monica:

Är det verkligen böter om du inte plockar upp? Vet att det varit på förslag, men inte om det gäller än. Det är olika kommuner emellan också.

Visserligen tycker jag att man ska plocka upp hundskiten, men det beror ju alldeles på var...

#3 - - Lisa:

Om det är till någon tröst så måste man faktiskt ta upp hästbajs också.

Om ens häst bajsar på vägen så måste du ta upp det.. :) inte det roligaste men så är det..

#4 - - Elli:

Köp en äggkokare o sen spola dom i kallt vatten när dom är klara tills dom är kalla :)

Till top