Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 7

- Gummisnoddar runt smalbenen.
Fattar inte grejen?! Visst är ju inte min generation men det är lika förvirrande som vita läppar?! Varför?! Det är ju inte snyggt någonstans och det ser verkligen töntigt ut.

- Skrikiga barn/snorungar.
Vad är egentligen vitsen med att gorma i 1000 decibell?! Helst i en ton som får kalla kårar att gå genom ryggraden. Jag får iaf panik och vill gå och gömma mig. Sånna barn får en att nästintill inte vilja skaffa egna :P hahaha. Men sen har vi de söta små bebisarna som är så tysta och mysiga, då blir man kär igen :)

- Plagierade låtar i Melodifestivalen. Star Pilots eller vad fasiken de heter borde diskas. Deras låt är enormt lik Velvets Take my body close och Waiting for a Star to Fall med Boy Meets Girl. Den borde inte få kallas för en ny låt och man kan ju undra hur de kom med från början med den?! Undra vad de små piloterna anser var annorlunda med deras låt?! Finns ju verkligen viktigare saker att bråka om men men!

- "Lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig". Varför skulle jag vilja lägga till en blogg jag ALDRIG varit inne på eller inte tycker är intressant? Det är ingen tävling. Bloglovin har man för att prenumerera på bloggar man gillar inte för att man ska ha flest på listan. Folk tävlar om allt, varför ska det vara så?


♥ Vårkänslor.
Äntligen är skinnjackan invigd. Iaf under en dag haha. Tur att våren kommer tidigt till Göteborg.

♥ Converse. Ja jag har helt ändrat uppfattning om skorna. De borde finnas så man kan designa sina egna, det hade varit något :D än så länge finns ett par lila i min ägo men snart får de sällskap av vita och svarta också :D

Resan till Egypten. Värme, bad, goda drinkar. Längtar mig sönder och samman. Ska bli underbart att få åka iväg och bara ta det lugnt men min älskade, mamma och pappa och så svägerskan och hennes karl :D 26 dagar kvar nu.

♥ Vara sig själv. Att köra ett spel funkar inte. Var alltid dig själv, det är de som andra älskar mest!
#1 - - Anonym:

Appropå skrikiga ungar...

Det är faktiskt bevisat att barn skriker i högre decibel än en tryckluftsborr HAHA!

#2 - - Molly:

Håller med dig på alla punkter! Förutom Egypten-grejen.. eftersom jag aldrig varit där, men att åka utomlands vill jag också göra. Bli brun, äta och dricka gott, bara njuta istället för att stressa ihjäl sig mentalt här hemma.

#3 - - Jennie:

Jag visste väl att jag kände igen refrängen på star pilots låt. Vekrligen likt de du skrev.

#4 - - anna:

man kan designa sina egna converse på nån amerikansk hemsida som jag inte kommer ihåg namnet på... men sök på typ converse+ go red... en del av pengarna går till aidsforskning och de kostar runt 65 dollar! :D

#5 - - Laila:

Åh, vad bäst du Är :-) gillar

#6 - - Laila:

Å, inget speciellt ! Du är bara du, så härligt spontan och brutalt ärlig ! Jag gillar din blogg, helt enkelt :-)

#7 - - jennifer sjöström:

det där med gummisnoddar runt benen och vita läppar tycker jag inte heller är snyggt. men det finns ju folk som tycker det. typ fjortisar. jag tycker dom är jätte löjliga. men bara för att man ser ut som en pj eller en fjortis betyder ju inte att man är det. om du förstår vad jag menar :).

btw, jag tycker den nya designen är jätte fin!

Till top