I have to whine just a little bit..

Gnälligt / Permalink / 4
Rökare. Denna ständigt återkommande idioti. Visst förpesta era egna lungor. Men när ni börjar dra in mig och mina hundar i eran ovana så blir jag förbannad. När man går in i trapphuset, när man ska stå i en hiss, åker upp till elfte våningen, och hela hissen fullkomligt stinker av rök. Jag kan inte andas, jag står och försöker andas i halsduken. Sedan när man kommer in stinker allt cigg. Jacka, hår, byxor. Så vidriga äckliga människor!

Folk snor inte bara designer av andra. Nu är det hela inlägg som "stjäls" och läggs ut på den egnas blogg. Linn verkar drabbas ofta av båda två :S ännu ett bevis på människor dumhet.. Undra vad tanken bakom det är?!

Avskyr att gå som på nålar på kvällarna när jag ska ut själv med hundarna. Så fort man ser en stor person komma gåendes emot en på samma sida så är nerverna på helspänn. Eller om man ser fler personer i en klunga. Är egentligen inte rädd men ändå så har man en negativ respekt för att gå ute själv på kvällarna. Sjukt att det ska vara så.
Jag är inte stor av mig och de skulle lätt kunna göra i princip vad de vill med mig, DET är skrämmande!! Och människor som inte fattar det gör mig bara förbannad. Alla tjejjer är inte storbyggda klumpar som kan ge motstånd, en liten skara av oss går inte upp i vikt och är små, vi är rädda. Låt oss vara det och klanka inte ner på sånt!
Oluff Nilssons Väg är väl inte direkt känt för att vara säkert här i Partille vad jag hört!! Även om Akelius har "rensat" upp en hel del.

Hoppas Så länge vi båda andas kommer imorgon :) annars blir de ett till gnällinlägg haha..

Hmmm liiiite misstänksamt är det när en bil tjuter nere på parkeringen och blinkar, samtidigt som två personer pysslar med något runt den och går iväg åt två olika håll!!!

Nog med gnäll för idag. Nu ska Sara sova, försöka sova :) och kika på Scrubs och lyssna på när hundarna snussar i hundsängen nedanför människosängen..


Lyssna och bara njut... Jag saknar min älskade ...
Evanescence - My Immortal
#1 - - Jennie:

Härlig bild på dig!



Instämmer till fullo i det där med rökningen. Luktar ofta rök i vår hiss med. Tycker inte alls om röklukten och värsta är väl ändå när man står tex på tågstationen och någon tänder en cigarett bredvid en så det blåser på en.



Och usch för att gå ut ensam på kvällen, får med göra det med Gismo :P

#2 - - Linnea:

Kan inte annat än instämma!! Det värsta jag vet är gravida som röker och anser att det är deras bekymmer. Även dom som röker inne som har barn, det är viiiidrigt, är man så jävla lat och ego så man inte kan gå ut på balkongen eller utanför dörren så är man pantad. Man tänker ju inte på någon annan än sig själv!!! Rökare är egoister..

Kram

#3 - - B:

Jag är oxå rädd när jag måste gå ut ensam på kvällen. Men jag tycker att det spelar ingen roll om man är liten eller stor, en man har alltid mer fysisk styrka än vi kvinnor.

Angående inlägg-tjuvar, det är just därför jag kommer aldrig mer att ha min identitet på internet. Det känns hemsk när man ser ens mail, blogg, kort och namn ligga på någon annans sida!!. Har hänt mig.

#4 - - Linda H - En make up artist:

Jävlar vad jag håller med! hatar att folk inte kan visa lite respekt alltså! skönt att man inte får röka på rastauranger och klubbar iallafall.. fy för rökare

Till top