#1 - - Anna:

Det är hemskt att någon faktiskt kan vara nöjd med låten :/ Man hör ju att det kommer rakt av från de andra låtarna så.

#2 - - Molly:

Precis, jag ska ner och se om de har något "skadat" ex igen ;) Annars skulle jag få den av mamma sa hon :D



Jo, jag med. Typ "doubble disc special edition". Lätt :D

#3 - - Nelia:

Sjukt att artister får plagiera, grejen är ju iofs att man får sno delar av andras låtar, det finns regler på att man får bara ha visst många toner som sammanfaller sen ska man byta ut några noter och så kan man återgå till kopieringen och köra så. Det är fult, jag menar varför vilja släppa en låt som inte alls är egen eller inovativ och nyskapande utan något man redan hört tidigare. Tråkigt tycker jag.

#4 - - Pauline:

ja den större delen av låtarna nu för tiden är just "plagiat" det är ju för att det gjorts så mycke så det finns inte så mycke kombinationer kvar.

om man tycker låten är bra tycker jag inte att det spelar nån roll om det låter likadant som något annat =) De får ju sin insperation av musiken så det är ju inte konstigt att det råkar låta likadant, dessutom är det ju inte precis första gången det händer i melodifestivalen. personligen tycker jag man hör saker från andra låtar hela tin.

#5 - - Nelia:

Absolut diskning är det enda rätta.

#6 - - Pauline:

jo när jag hörde den första gången så, hörde jag ju till och med vilka låtar det liknade, men tycker man har hört det förut i många låtar varje år det är melodifetivalen. Och det görs mycke musik idag som är taget. Men detta är väldigt likt, det måste jag erkänna. fast velvet har ju ockå anklagats för att ha plagierat med sin låt så =) eftersom alla tre låtarna låter likt måste ju självklart de va taget också =) De sägs ju att jennifer browns låt låter likt the shanes - can i trust ju lite också,, och det måste jag hålla med om. Man sitter ju ofta i soffan till melodifestivalen å är bomsäker på att man hört det förut men kanske inte alltid kan lokalisera från vilken låt de känns taget från. menmen plagiat eller inte, så är det ju ändå folket som röstar dem vidare eller inte,, förhppningsvis iallafall. Det kan man ju inte helle va så säker på. =)

Till top