Svar till Sabrina

Frågor & Svar / Permalink / 4
Sabrina om En liten kille som blivit stor..:
Det tråkiga är att det är okej att säga "Fan vad smal du är" men inte "Fan vad tjock du är".'

Är det så jävla konstigt då? Det är fint att vara smal och fult att vara tjock i dagens samhälle. Så..


Svar:
Att du tycker är okej är fan sjukt. Det är samma mening och samma negativa energi?! Men du tycker det är okej att klanka på de som är smala av naturen och inte kan gå upp i vikt?! Men det är inte okej att klanka på de som är tjocka av naturen och inte kan gå ner i vikt?!
Är det fult?! Verkligen?! Och vem skapar det idealet?! Jag tror inte på att det ENDAST är media som står för det utan de är mycket ni själva också. Är man nöjd med sig själv så skiter man fullständigt i vad media och andra tycker och tänker. Ellerhur?!
Jag skulle inte vilja gå upp i vikt med den enkla anledningen att jag trivs som jag är och så borde alla tänka.

Vi vet att de är fult att vara smal. ALLA skriver om det ALLA vet redan om det. Väldigt uttjatat ämne och när ska det börja bli okej att få vara smal av naturen?!
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Hehe har inte läst böckerna ännu så för mig var filmen GREAT! haha Men jag kanske ändrar uppfattning efter att jag läst böckerna.



Ja usch så hett!

#2 - - Viktor:

Jag har fått höra "fan vad smal du är" många gånger förut och det är lika illa som att bli kallad tjock, sen att kommentera någons utseende på det viset är FEL! :)

#3 - - Viktor:

sv: Näe precis :) kul att du tog upp ämnet! :)

#4 - - San:

Jag håller med. Visst att man kan vara smal men när det börjar gå utför och man märker att personen inte mår bra då tycker jag det är vidrigt att sådanna personer ens får vara modeller. top-modeller får höra att de är tjocka och har size zero.. helt sjukt.. Men jag förstår er som är smala utav naturen inte kul att få höra det jämt. Liksom jag som lätt kan lägga på mig några extra kilo så fort man äter en pizza... :/ Men men man ska vara nöjd med den man är tycker jag! :) Det finns så mkt annat att tänka på än att gå runt hela dagarna och inte vara nöjd med sig själv, tar bara en massa onödig energi.

Till top