En dag med regn.. Igen!

Vardag / Permalink / 4
När ska det sluta regna egentligen?! Deprimerande, hemskt, blött, äckligt haha.

Ska försöka pallra mig till Allum och kika runt lite.
Fick ju faktiskt ett presentkort på H&M från Gratismakeup. Lyckliga jag haha. Sugen på en tunika, en vit som man kan ha hela sommaren.. Hoppas de fått in en som finns på deras hemsida, den var verkligen söt, eller det kanske mer var en topp?! Jaja söt var den och det stod Sara på den, hör och häpna :D det stod verkligen Sara på den haha.

Måste gå igenom håret mitt med en sax också, slitet.

Blev kontaktad idag av Wallstyle också
:) de som jag tipsade om igår med pussmunnar. Kan inte berätta så mycket än eftersom jag inte vet mer hehe. Men det låter som ett väldigt bra erbjudande.

I den latten var det oboypulver och sen lite marshmallow topping. Mums mums. En bild när det var sol ute hehe.
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Tack:) det är från min favvo design, Sagaform Flora Svart:) Looove!

#2 - - Petra:

Det där såg gott ut! :)

#3 - - stina:

personligen så tycker jag inte att det verkar som att det är mer accepterat att vara mullig. jag gick upp 40 kilo under min graviditet och jag ser ju hur folk tittar på mig nu jämfört med när jag vägde 68 mot 173 cm. de tycker inte det är snyggt.



men jag vet hur jobbigt det kan vara att vara smal också, min syster kämpar tappert med att gå upp i vikt, hon är underviktig mot sin vilja, hon är bara smal av naturen. när man är ung och har de generna kan det också vara så ett tag. men när tonåren ligger bakom en så smäller det till, sen har man hullet helt plötsligt. och då försvinner det aldrig istället :P



jag skulle aldrig säga något av de där sakerna för jag vet att det är orättvist mot båda parter om man är mullig mot sin vilja eller smal mot sin vilja. man kan ha dåliga gener helt enkelt.



men idealet är ju fortfarande att man ska vara smal och smärt, det tycker jag märks rätt väl. det är fortfarande inte "normalt" med en mullig modell. räkna bara antalet rubriker på tidningar som riktar sig till tjejer/kvinnor och du ser själv hur hetsningen ligger över en med rubriker om sommarsmal, tappa fem kilo o.s.v.



ja det är jätteskönt att det är mer blandat i modellvärlden idag och att mer och fler har en större "range" för vad som ska vara ideal och inte. men att vi ska komma fram till en 50/50 situation tror jag inte på. för storleksmässigt i världen har de flesta 38/40 och därför gör man mer kläder i de storlekarna och gör mer reklamer för de storlekarna.



tyvärr.

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha, ja det är kul. Jag brukar inte kolla på det men då det gick nån kväll i repris kollade jag på det och tyckt det var skitkul ^^

Till top