Gräsigt..

Photography / Permalink / 9
Visst är det underbart när man kan sticka fötterna i grönt gräs?! Det längtar man efter hela vintern. Känslan av strån mellan fötterna och dagg på morgonen :)

Sitter och pillar på min egen bloggdesign just nu, jaaaa jag tänker ändra igen hehe men ingen stor ändring. Ni får vänta och se helt enkelt. Men nu ska jag ta och slänga i lite slingor i håret. Orkade inte göra det igår så.

Designen är färdig, bara lite småpill kvar :) men ser något riktigt konstigt ut hos er?! Bloglovins bilder har en tendens att förvirra en :S
#1 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Okeej :) Men eftersom vi har en bichon och dom ska bada ungeför var tioende dag så kommer det bli mycket dyrare, för då måste vi ha i droppar i pälsen jätte ofta :/ Men vi har köpt ett halsband nu, bekanta har dte och för dom funkar det toppen :) Men fräter bort pälsen, det lät läskigt :s

#2 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Åh, tack! :D Vilken mysig design!

#3 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Han är en paint, med lite liite varmblod i sig :)

#4 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Okej :D Jag fastnade verkligen för filmen, så måste läsa böckerna! Min kompis har läst alla böcker, och hon var väldigt besviken på filmen sa hon - så alltså måste ju böckerna vara skit bra eftersom jag tyckte filmen var grym ;)

#5 - - Joline [ F O T O ]:

Svar: Kan knappt vänta, måste köpa dom nu! :)

#6 - - Anna:

Designen blev ju jättefin :)

#7 - - Molly:

Åh, tack så mycket :)

#8 - - Heyli:

så fin bild på de gröna gräset! nu längar man verkligen till sommaren och värmen! :)

#9 - - Kaka-chan:

Första gången jag tittade på den såg den väldigt ljus ut, men ju längre jag tittade på den, ju mörkare blev den O__o Nåt fel på mina ögon?

Till top