Recension av helgen..

Vardag / Permalink / 3
Har haft det superskönt i helgen. Slippa storstadsstressen och lilla lägenheten :P haha. Det är kul att komma hem till svärmor och alla barnen, liv i huset om man säger så. Så här kommer min helg i lite korta drag iaf!

Torsdag - Åkte på eftermiddagen till Högsjö hem till svärmor och tog det bara lugnt på kvällen eftersom vi kom dit ganska sent. Spanade på hjortar och lyckades även fånga de små djuren på bild :)

Fredag - Älsk åkte iväg och fiskade en stund och jag läste ut Änglar och Demoner boken, 1 dag tog det, hehe de ni. Blev grillning och vinet flödade hela kvällen :D spelade Pictionary och härjade. Hade det supertrevligt med hela familjen.


Lördag - Småbakis och lite trött hehe. Var ut och fotade vovvar som jag ska skriva ut och rama in. Tog det lugnt och satt ute i solen större delen av dagen. På kvällen spelade Jess och jag TP Disney och sörplade vin. Älsk och Tony fastnade ute på sjön med båten haha men kom hem med abborre som de grillade på kvällen. Suuupergott. Kollade på Eurovision och tyckte inte rätt låt vann hehe. Hade inte direkt någon favorit men men :) det blev säkert bra.

Söndag - Tog det lugnt under dagen och mumsade raggmunk och fläsk. Inte riktigt min favorit men det gick självklart ner :) sen bilade vi hem vid tre tiden. Var förbi Lager 157 för att kika på Jessica Simpson skor, men de var inte alls dom som jag vill ha, väldigt låga och gick inte att gå i tyvärr. Får åka till Gällstad och Sågmyra och kolla istället.
Och nu är vi hemma och har precis smält i oss pizza och sörplar på lite Pepsi, yum yum.
Blir en tidig kväll nu, har inte blivit så mycket sova av i helgen :) men det får man ta igen nu!
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Åh du verkar ha haft det underbart!:)

#2 - - Lisa:

SVAR: Jaså? Spännande att dom kom ut i omvänd ordning då, haha. OK, ska försöka läsa dem om jag har tid ngn gång :-D



Kram

L

#3 - - Petra:

härliga bilder från helgen! Man blev glad av att titta på dom! :)

Till top