Svar på Kommentar

Frågor & Svar / Permalink / 8
Kajsa om I wanna know..:
DOm snackas en hel del om copycats i bloggvärlden, och jag skulle verkligen vilja lägga dig i den kategorin. Kan du aldrig hitta på egna ideér istället för att kopiera allt av Linda? Blir lite tråkigt att läsa samma inlägg på både din och hennes sida, och det relaterar till att man skiter i att läsa din blogg, man vet ju redan vad du kommer skriva..

Svar: Kopierat av Linda???? För det första, vilken Linda?? Finns miljarder Lindor som bloggar. Och för det andra, vad har jag kopierat av henne??
Du är ju verkligen ute och cyklar. Sover du fortfarande?! Tänkte eftersom du verkar drömma och se i syne?
Har jag någonsin skrivit samma inlägg som någon annan? NEJ. Jag har ALDRIG kopierat ett inlägg rakt av av någon annan utan att ha sagt till innan (utmaningar och listor), det är ju fan absurt!
Sånt här skitsnack gör mig pissed och självklart av en anonym som inte vågar stå på sig. Hört talas om förtal "Kajsa"?! Wikipedia har en bra beskrivning: Wikipedia
Ingen är anonym på internet, kom ihåg det!
#1 - - Anna:

Men snälla, vad folk kan vara dumma. Jag måste ju säga att din blogg är en av de mest välskrivna bloggar jag känner till, då du alltid kommer med inlägg som man inte sett någon annanstans.



Sen kan man ju fråga sig vilken linda det är du nu "härmar".

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Ja sånna förstår man sig inte på..

Sedan finns det 100 tusentals bloggar och det är ganska svårt att inte skriva om samma sak ^^

#3 - - Molly:

Hahah, sjukt ju.



Har lite problem med att folk inte vågar stå för de dem skriver. Den där kommentaren är endast för att provocera :S



Din blogg är mycket bättre än Lindas, vem hon nu är ;)

#4 - - tsukii:

skit i sånna människor, din blogg är helt underbart utan tvekan!

#5 - - Smirna:

vilket åderbrock som inte ens kan skriva vad hon heter fegheten själv. Din blogg är om en drog alltså så beroende framkallande blir alltid glad när jag läser den.

stor kram

#6 - - Sofie:

Tror hon menar micromiss-Linda. Du skrev ett inlägg där du ville veta vilka vi var som besökte din blogg, Linda gjorde samma sak (märk väl) dagen efter. Det kallar jag dock inte att vara en copycat :P Kajsa, snacka om att göra en höna utav en fjäder:P

#7 - - Jadsia:

jag tycker du borde radera alla duma kommentarer som ibland folk lämnar. det gör jag iaf. orkar inte bry mig för dumma människor!!, dom är inte värda besväret.

#8 - - Kajsa:

vadå inte skriva mitt riktiga namn? är ni störda eller??

Du kopierar ju jämt linda med alla jävla listor och skit! Så frto hon skriver nått (typ nån lista) ja då ska lilla du också skriva samma sak. Lite uttjatat!

Hitta på egna ideer...

Till top