To early..

Vardag / Permalink / 7
Hur orkade man egentligen gå upp till skolan som började klockan åtta?! Det kommer fortsätta vara ett mysterium för mig, speciellt när man somnade till OZ varje kväll hehe. Är helt slut. Kanske beror på alla förbannade drömmar inatt också. Lite småjobbigt att aldrig kunna få ha en drömlös natt. Min lilla hjärna bubblar av alla drömmar!
Älsk åkte precis till Sthlm med sitt jobb, eller de flög hehe. Men de blir bara borta nu under dagen så han kommer hem i vanlig tid ikväll. Blir en ensam dag iaf. Småregnar ute, så det är ju en perfekt dag att göra designer och kika på SATC :) en tropisk solnedgång i en design, låter det bra?!

Ska slänga i mig teet och sen knalla till ams. Osminkad och allt, hör och häpna. Men vem orkar i detta skitväder?! Vill ju bara hem och lägga mig direkt sen hehe!
#1 - - ahnna:

godmorgon. tänkte bara säga att desigen ser jätte bra ut.. ha en bra regnig dag..

#2 - - Foki:

Godmorgon! :D



sv: Hihi tack tack! ^^

#3 - - Angelica - fyrbarnsmamman:

jo men albino är ju ett genetiskt "fel". Så finns den deffekten i en grupp så blir det ju fler albinos i den gruppen om inavel sker :P



Dock vet jag ju knappast om det kan uppstå pga inavel.. haha



Jo skumt att det blir sådan uppmärksamhet då det finns bland exakt alla djurarter vad jag vet

#4 - - bina:

Så klart att man känner av motgångar absolut, men ger man efter pga det så kan jag tycka att man är väldigt lat och får skylla sig själv - och jag känner på nåt sätt att det inte är rätt att skattebetalare ska försörja arbetslösa som inte försöker sitt allra yttersta att få ett arbete. Sen är det tufft på arbetsmarknaden idag, jag om någon är väldigt medveten om det men det hindrar inte mig att försöka och gå på ren vilja när det känns tungt. Sen menar jag inte att dra alla över en kam, absolut inte, utan när jag skrev det så syftade jag främst på de ungdomar som hade den där kassa attityden på seminariet jag var på och jag skrev det utifrån ungdomens perspektiv men jag är fullt medveten om att det finns vuxna som är likadana, om inte värre. Vilken otroligt fin blogg du har! Ha det underbart! /Bina

#5 - - linn:

är det okej om jag gör reklam för dig på min blogg , ycker att det är fantastiskt kul att du designar :) <33

#6 - - Jessica:

Ja, mer eller mindre ett straff egentligen att måsta stiga upp tidigt! =)

tänkte fråga, hur går man tillväga för att få sitt namn och en bild längst nere vid varje inlägg?



Ha en bra dag! =)

#7 - - Bina:

Just nu har jag inte varit arbetslös länge, men förra sommaren var jag arbetslös i 8 månader och slet som ett djur tills jag fick ett arbete. Jag hade likadana dagar som du beskriver - det ÄR inte roligt när man inte får någon som helst respons. Nu som sagt så drog jag inte alla över en kam utan syftade mest på dessa människor som var där med världens sämsta attityd - och insåg att det faktiskt stämmer till en viss del att folk är lata.

Till top