Två vovvar i sängen..

Pälsklingarna / Permalink / 7
Älsk meddelade att han skulle lägga sig och läsa ut Twilight när vi kom hem. Sagt och gjort, tänkte inte mer på det förutom att det blev väääldigt tyst. Kikar in i sovrummet och vad får man se där?! Jo två små vovvar och en utslagen älskling med boken på magen hehe.

De två små har faktiskt fått sova hos oss nu i några nätter.
De hårar inte mycket alls nu eftersom de släppt det mesta av vinterpälsen, om inte allt. Det är så mysigt att ha dom bredvid sig när man sover, men de tar nästan mer plats än jag och älsklingen haha. Men det är dom värda, vem kan motstå dom?!




Haha fick bara lov att posta bilden till höger. Mina små mongon.
#1 - - Martina:

Ja ett bra exempel på sånt e ju alla små "ja-e-dum-blondin-bloggare", tänker inte nämna några namn.. Allt dom vill ha e ruggigt mycke uppmärksamhet, ja tycker de e viktigt att amn faktiskt ser över vad man skriver så att folk inte uppfattar de fel, för finns väldigt många som kan ta illa upp. o de e ju itne direkt meningen.

#2 - - Rebecca:

nee hihi vad gulligt, skulle oxå vilja ha en eller två hundar att mysa med :)

#3 - - mady:

sv: Åh tack så mycket!

#4 - - Rebecca:

jag vet, modellerna är ju så smala eftersom marknaden kräver det. Men det är fel att marknaden och samället ska kräva det. Men sedan är det ju även stor skillnad på modell och modell. VS-modellen har ju en betydligt kvinligare och snyggar kropp än catwalk modellen.

#5 - - Tjelsi:

Gud vad fina! JAg vill också ha en hund ;_;

#6 - - Jennie:

mys med vovvsingarna i sängen :) ha en fin lördagskväll

#7 - - Emma:

Kikar in =)

Gud vilken fin blogg =)

Till top