- Lördagsmorgon -

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Vad mysigt det lät :) lördagsmorgon hihi. Natten har varit heeeemsk. Med en hubby som snarkat och legat på mig hela tiden. Drömt massa konstigt, täppt i näsan och allmännt fundersam på allt.
Så nu sitter jag här med en kopp.... JUICE. Hör och häpna :) kände inte alls för något kaffe/latte nu på morgonen, kan vara för all choklad igår *NO MOORE*

Jättefint väder idag :) FOOTAAAA.

Puttade på älsk inatt när han låg på mig, hörde att han hade drömt och så berättade han (sovande eller vaken, vet inte riktigt) att han drömt om att han och Micke varit i Sthlm?! Med nåt gäng och så hade H ramlat och fått ett stort hål i armen som de kröp myror ur?! Hahah vilket himla mongo!

Gissa hur avundsjuk jag är på alla som ska på New Moon :((((((( här i SKITÖSTERRIKE (ja de är skit när de dubbar filmerna) kommer jag inte få se den just för att de ska dubba sönder skiten. IDIOTEEEER.. Och de finns tydligen ingen bio som visar engelska, nya filmer. Inte vad vi fått veta iaf efter att vi frågat runt bland dom österrikare vi känner. Jag får beställa biljetter tills vi åker hem till hubby och mig :( orättvist!

Nej, på med ansiktet nu och dricka upp min juice. Pusss

Osminkad truth :)

#1 - - i n i s e n:

Meh uhh, vilken dröm :O Btw, du är lika söt osminkad! :)

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Hahah min natt var den samma fast utan snarkandet haha

#3 - - K a j s a j i . c o m:

Ja, det är skit när dom dubbar! Skitirriterande!!

Till top