Blogg.se har problem...

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 11
Som vanligt, varför är man inte förvånad?? Får ni också en vit sida när ni ska gå till kommentarer, skriva nytt inlägg mm mm??
Det går inte heller att ladda upp bilder.
Alltså är det inte dags och börja förbättra blogg.se nu?? Nya funktioner, nytt utseende?? Vad är det? 1 år sedan de hände nåt nytt senast?? *suck*

Nej ska lägga mig och läsa lite Breaking Dawn. Henke älskade böckerna by the way :) och jag vill också ha ett armband med en varg och ett hjärta på, sådeså!!!



Tydligen ska de ha driftstopp mellan klockan tolv och klockan sex imorgon bitti för de ska ha systemunderhåll. Ska bli spännande och se. Undra varför de inte har ett driftstopp i månaden egentligen?? Har dom inget liknande på WOW typ?? Skulle ju vara perfekt och efter ett tag skulle alla lära sig att det datumet varje månad så ska de fixas :) kan ju vara en idé!
#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jaha, jag tyckte du nämnde att hon hade svarat och att du skulle skriva upp det i bloggen, hörde fel då =)

#2 - - Hanna - blue like ice:

.svar.



hihi, jaa det tycker jag :)

#3 - - Steph:

Otroligt jobbigt när det krånglar, det är största anledningen att jag bytte ifrån blogg.se till blogger... det var helt enkelt för mycket problem!

#4 - - FROZEN YOGURT:

Lucas är en myspelle! :)



Men åh?! Att du ständigt har problem med blogg.se, jag har nog aldrig haft problem. Jo någongång kanske, men det har fixat sig efter bara några minuter, annars tycker jag det funkar perfekt :O varför blir det så?!?!!

#5 - - FROZEN YOGURT:

Gud vad irriterande! Förstår att du vill byta då! UCH! Skulle vilja säga att du ska kontakta dom, men efter mycket läsande vet jag vid det här laget att dom inte verkar göra nått åt problemet? Har du provat att byta dator då? Och se ifall du fortfarande har samma problem?

#6 - - S A N N A S . R U M:

Haha, en riktigt bitter Sara!

#7 - - Babbi - Bloggdesigner:

Har faktiskt inte strulat för mig idag, däremot för någon dag sedan kunde jag inte kommentera, fick upp felmeddelande.. bah, hyfsat less oxo.

#8 - - :: T S U K I I ♥ :::

jag stör mig också på det just nu. Det ska va nåt systemunderhåll, men hur många gånger har de inte sagt systemunderhåll, förbättring m.m. -_-' få se vad för skillnad det blir haha.

#9 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Jag såg precis ett meddelande på startsidan (blogg.se) om att de ska göra någon uppdatering. Har nog med det att göra :)

#10 - - Sis:

Japp, WoW stänger ner i ca 11 timmar varje Onsdag bara för att kolla att allt funkar som det ska. Istället för att bara köra och så kraschar allt. Skitbra system om du frågar mig :)

#11 - - Josefin:

Skaffa wordpress istället!! Love it!! :D

Till top