Candis Frågar

Frågor & Svar / Permalink / 20

Jag själv tror definitivt på att något mer finns. Av alla miljoner/miljarder stjärnsystem som finns, varför skulle det bara finnas en enda planet i hela rymden med liv? Känns som att det är en omöjlighet.

Och när du svarar får du gärna skriva VARFÖR du svara antingen Ja eller Nej :)

#1 - - Jennie:

Ja verkligen tack för tipset, det ska jag kolla. blev riktigt sugen. Gillar inte den inbyggda blixten som är så.. pang på liksom haha :)

#2 - - S A N N A S . R U M:

Det tror jag med :D

#3 - - SaraLouise:

Hmm det tycker jag är himla svårt... jag vill säga både ja och nej. Tror absolut inte på några gröna slemmiga varelser, haha men med tanke på hur stort universum är och att det finns så mycket outforskat så kan det säkert finnas en planet som liknar jorden, kanske till och med med människor på!



Sv: Jo nog är det lite diskriminerande... å andra sidan är det ju hundra gånger lättare för små tjejer att hitta passande kläder så de borde inte behöva en specialanpassad kollektion. Nu för tiden finns det väl tom kläder i strl 30..!

#4 - - Amanda:

Jag är väldigt intresserad av rymden, och galaxer i mina braxer! HHAAAHAHHAAH vintergatan<3 dör.

Iaf, jag tror kanske det finns liv. Det skulle vara sjukt spännande! men att få t.x.e ljud från rymden om liv, om något låter där ute så får vi inte de ljuden och sändningarna förns 50 år efter, så det är svårt att forska..

#5 - - Anna:

Jag tror att det finns, och har samma anledning som dig. Varför skulle det vara just bara jorden det finns liv på?

#6 - - Molly:

Svar: Jo, det verkar ju lite tråkigt. Men det kanske är meningen att det inte ska finnas någon mening :P Om du förstår vad jag menar...



Angående frågan så tror jag definitivt att det finns liv på andra planeter. Det finns ju "oändligt" många galaxer. Och (enligt mig) så är man kanske lite inskränkt om man inte tror det. På något sätt tror jag det måste finnas.

#7 - - amanda:

SV: Jo, det förstår jag.. men du är inte ett benrangel tycker jag! :) Du är 'normal'. Hur mycket nu livet kan vara normalt nuförtiden, men jag menade inget illa med det jag skrev utan jag blir bara så trött på hur kissie dessie och paow ska smutskasta personer som har storlekar över S och M. Precis somatt det inte är okej att vara lite större, jag vet att de provocerar men jag kände bara att jag ville skriva min åsikt. :)



Ja, absolut. Rymden är så stor! Hade jag inte varit så rädd att vara där ute i rymden så hadde min dröm lätt varit att bli uppskjuten i rymden!

Undrar även hur många besökare du har? :) För det är ganska knepigt att du inte ligger På blogg.se's lista..Med tanke på hur bra din blogg är! Och du måste ju ha många läsare.

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

ABSOLUT att det finns det!:) Vi kan inte vara den enda levande varelsen i HELA universum, det är omöjligt!

#9 - - emelie rommedahl:

jag tror absolut det finns liv på andra planeter, som du säger, det känns fel om det bara finns på denna planet. Det kanske inte finns liv som i form av människor, men annat liv. Djur, växter, haha, eller andra typ av "människor", ingen kan faktiskt veta säkert.

#10 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..we are not alone ,i'm sure there are other life forms and perhaps human like us, one day we will know..!! ;)

#11 - - emelie rommedahl:

det undrar jag också :)

#12 - - Amanda:

Du är väldigt lång, lika lång som mig typ. Men jag väger mkt mer än dig. Jo men du är inget benrangel alls! Min vän är 166 typ, och hon vöäger 45, och hon har anorexia, och hon är mkt värre äön dig. Jag tycker du är normal! Och om folk säger, o frågar om du får nån mat hemma, så är dom respektlösa för så säge rman inte, så säger inte normalt folk. Men jag har liksom blivit utsatt länge bara för att folk kallar mig för fetto, osv. Och då blev jag helt enkelt bara så¨trött på va de dumma blonda fjortisarna skrev.



Jaha, inte mer? Knepigt.. Liksom, photoshop bloggen har t.o.m mer besökare än dig, och du är mkt bättre än dom ;o Jo jag vet, det är så tröttsamt då folk provocerar bara för att få mer läsare.

#13 - - K a j s a j i . c o m:

Jag håller med dej. Universum är gigantiskt och vi är bara en liten plutt i det hela. Självklart finns det annat liv. Tänker bara på alla stjärnor (solar) som finns och gör det möjligt för liv!

#14 - - carro:

jag tror att dett finns om man åker igenom några svarta hål:P de har ju hittat en planet som är som jorden var när den "skapades"

#15 - - Mimia:

Håller med dig... varför skulle det bara finnas vi?!

#16 - - Amanda:

SV : Haha, jag skulle gjort mkt för att få ha små bröst! Jag har typ C och ibland D, på mina bhar och jag är 14. Och jag tkr de e så obekvämt, de e så tuuuuungt! och de gör ont i nacken o blabla! haha :)

Jo men de e väl mest för att om nån skulle gå fram t dikg o säga 'fan va fet du är :S' en längre period, så skulle du ju bli ledsen? Fet liksom, de blir alla ledsen av o höra o de flesta strävar ju efter att vara smala.. De e ju oftast så, även om de finns många som lider av det. Alla mina vänner e as smala och dom strävar efter att bli smalare, mer tränad osv o blir glad då man säger att dom e smal, skulle ja säg aatt dom var fet skulle dom bli väldigt ledsen.



Haha ja, men blogg.se och många andra sidor är ju helt rubbad. Det räcker med att skicka in en anmälning, skulle lika gärna kunna skriva 'anmäl Candis för hob snodde min bild på en citron' och dom skulle inte ens gå in och kolla om uppgiften stämde, utan de bara anmäler direkt. Snacka om att bara vilja få sin lön och skita i resten

#17 - - SaraLouise:

Ja.. Uscha man blir helt virrig av att tänka på sånt, så främmande och så konstigt. Har märkt att jag inte alls har intresse för universum, det är liksom för långt utanför min värld, hehe. Man orkar inte tänka på det. x)



Jo det är klart, nog ska väl alla storlekar finnas ner till xs.. mindre än så kan väl inte behövas? xs är ju så litet nu för tiden oxå. Antagligen tror dom att dom vet hur mycket som går åt också har dom helt fel. Det är dåligt.

Ja det finns fram- och baksidor med allt här i världen... man vet aldrig hur det hade kunnat se ut..

#18 - - W e b - L i n n . n o:

Det kan godt henne, men jeg trur nå disse romvesene som vi trur på kommer fra havbunnen. det er så mye som vi ikke vet om havbunnen og de fleste ufoene er oppdaget ved vannet. + at de trenger jo de store mørke øynene for å lunne se under vannet og de har jo ingen ører for man trenger heller ikke det under vannet. + jeg trur også vi er maten dømmes. det er derfor mange mennesker bare blir borte.

#19 - - Sandie:

Ja det måste det göra.

#20 - - mikaela:

Jag tror det kan finnas typ små organismer och sånt där pyttelitet.. men inte mycket mer än så. Fast det skulle vara coolt om det fanns typ aliens.. fatta paff man skulle bli om det kom en massa aliens till jorden :D

kanske inte jättekul, men häftigt..

Till top