CS4...

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 13
Micke är ju verkligen världens snällaste :D han har fixat CS4 till mig, för er som inte vet, nyaste versionen av Photoshop, weeeiiiii. Ska bli sjukt skoj och prova allting nytt imorgon.
Älsklingen ringde för någon halvtimme sen och han hade landat i Frankfurt och nu skulle han flyga upp till Stockholm. Saknar honom enormt redan, mitt stöd är ju inte hemma just nu, snutten min. Men lite skönt att faktiskt få vara ensam och pyssla lite hemma, även om jag är ensam hela dagarna så är ensamhet ganska skönt och man behöver vara ifrån varandra även om man älskar varandra innerligt.

Sitter nu och kikar på Scrubs och jäser efter maten, ska nog mumsa lite Häagen Dazs glass också, så hör ni inget mer idag får ni ha en underbar kväll :)) Pusssaaaa

Såhär såg Obenbergersee ut nu under hösten. Knappt något vatten alls. Här kan ni se hur de såg ut i september..
#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

Det verkar vara så fint där du bor! Och ang ps4, jag har testat det lite, ser annorlunda ut än ps2 som jag kör :P Så jag har inte orkat lära om mig än..

#2 - - ★ Blue Velvet ★:

SV; Åh tack så mycket vännen! Skoj att du gilla dom!

#3 - - Anonym:

jag fattar inte att du tycker att jag spammade dig. herregud. som om du ALDRIG skrivit så till nån annan bloggare.



vad vinner du på det här? EGENTLIGEN?!

#4 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. I wish you good evening with Haagen Dazs ..Hum ;)

#5 - - Jennie:

hej sötis. Jag har en fråga till dig som du säkert kan svara på.. Jag vill ha ett domännamn till min blogg, hur gör jag? hur gjorde du? det står lite info om det hos blogg.se men jag förstår inte det här med var man ska registrera och sedan ändra DNS osv.. tänkte att du borde veta eftersom du har .se :)

#6 - - B L O G G F J I:

Visst vill man de :O!

#7 - - Anna:

Åh, CS4 skulle jag också vilja ha. Just nu har jag ju "bara" CS2 så, vilket iof funkar ganska bra till det jag använder photoshop till :)



Ha en mysig kväll med glassen :D

#8 - - Michaela { Foto & Webbdesign:

cs4 är verkligen hur bra som helst! :D

#9 - - Frida:

Jag har bott här i Kalix (där jag bor nu) hela mitt liv. Jag är född här på BB och hela köret ;D Jag antar att jag aldrig har prövat på annat så jag har helt enkelt inget val än att klara av att bo här. Men gissa om jag längtar tills jag får flytta här ifrån tillsammans med min baby! De kommer bli underbart. Jag älskar pulsen i storstäder, jag hatar att de är helt dött här i vårat lilla centrum bestående av några ytterst få affärer, mest coop och ica :(

#10 - - Sis:

Vet du vaaad? Imorgon kommer min Scrubs säsong 7! ^^

#11 - - W e b - L i n n . n o:

oooOOOOOOooooo CS4!!!! :D Morro

#12 - - Anna:

Sv: Okej, den största skillnaden mellan de två jag kan komma på är ju att man kan skapa 3D i CS4. Men annar är det nog mest utseendet. Min kompis köpte faktiskt hela CS4 Masterpaketet med alla olika Adobe-program i. DYRT var det, men hon är nöjd iaf.



Men som sagt, CS2 är en underbar version. Allt man vill göra går att göra i den versionen så :)

#13 - - Molly:

Vi har CS4 i skolan och jag gillar det inte :S Jag tänker hålla mig till CS3.

Till top