En god morgon till er alla!

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Haha lät som julmorgon eller nåt!

Sedan Alisa nu flyttat ifrån blogg.se måste jag ju erkänna hur sugen jag är själv
:P fy fasiken vad de hade varit skoj. Men samtidigt vill jag inte bli seriösare med bloggen än jag är nu. Står med ena foten i "JA GO FOR IT" och den andra i "NEJ ORKAR INTE". Kanske senare, försöker väl in i det sista hålla modet uppe att blogg.se kanske tar och fixar de som är dåligt och uppdaterar skiten :P

Herregud vad det händer saker i sverige hela tiden.
Mord hit och dit, bombningar, våldtäkter, djur dödade av idioter mm. Det är verkligen skrämmande och här i Innsbruck händer så gott som ingenting.

Förutom design idag ska jag verkligen gotta mig i tidningarna H kom med igår :D uuuuuunderbart. Nästan så jag skulle läsa en sida i taget så jag har något varje dag hahaha L A M E.. Klart det inte går, den ska först kikas igenom lite snabbt sen blir de ingående läsning av varenda sida!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe så jag vaknar och sedan blir de lite design på det!

#1 - - ElinArmour:

Hihi, han är sååå söt!

Skulle haft honom hemma & äta kakor med gott samvete ;)

#2 - - ElinArmour:

Jadu, jag vet inte =)

Googlade (självklart ^^) på kakmonstret - men hittade inget.

Annars har jag för mig att dom brukar ändra när det är något speciellt =)

#3 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Hehe jag har juh själv velat fram och tillbaka under 1 års tid över om jag ska över eller inte och har alltid varit lite feg i det hela men jag är en sådan person som kan länge vela fram och tillbaka angående något utan att bestämma mig, men en vacker dag utan någon anledning så sker det bara jag tar tag i det helt spontant utan några som helst genomtänkningar och kör på. Så var det med min tatuering, med domännamnet, med bloggbytet osv. För att för mig blir det som bäst när jag tar spontana beslut efter en lång tids genomtänkning.



Så jag tror att när du är redo, verkligen redo att gå över till eget så kommer du bara att göra det!:)

#4 - - Emmelie:

Hej! Började du designa bloggar när du flyttade till Österrike för att du inte hade något annat att göra eller har du även gjort det när du bodde i Sverige?

Kram

Till top