..Flo Jos..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 12
Det är illa när dom säger "ni är svenskarna som var här förra helgen också?".. Japp det är vi =D haha igen.. Vi älskar verkligen Flo Jos, de har gudomligt god mat där för ett pris som slår det mesta. Så vid sju har vi bokat bord och ska mumsa lite mat. Lördagar är våran "äta ute dag" helt enkelt =) en gång i veckan kan man unna sig det.
Är megahungrig iaf, inte ätit något sedan frukosten. Inte ens choklad som vi har hemma, känner mig lite trött på det efter igår!

Hade tänkt åka och kolla på en till våning idag. Som ligger högst upp på ett jäkla berg. Serpentinvägar upp och möter du en bil får du helt enkelt backa ner tills du kan svänga in så han kommer förbi =S nej vi tänker tacka nej till den, det går inte att bo där uppe. En omöjlighet. Ska försöka ta bild någon dag så får ni se för vi ska ändå upp dit med hon som fixat den, för tror hon blir arg annars om vi inte kollar på den =/

Nej nu måste jag göra mig iordning =) puss puss hoppas ni får en supertrevlig lördagkväll.

#1 - - Jennyh ♡ bor på Malta!:

Fin bild :)

#2 - - Sis:

det går nog, har lagt in den nu :D röstaaa

#3 - - Joysan:

Jag förstår att ovissheten gör väldigt mycket...vet hur det kändes när vi skulle flytta till Nypan och inte fick tag i lägenhet...ushush för att vara i ett annat land där folk vägrar snacka engelska dessutom...Förstår att det blir komplicerat med H:s jobb också då :-(...men vet du vad jag tror? Att allt löser sig till slut och till det allra bästa :-)...Kraaam

#4 - - Michelle:

Härlig bild. Fina färger.

#5 - - Jennyh ♡ bor på Malta!:

Flyttade hit p.g.a sombons jobb :) Hur kommer det sig att du bor i Österrike då? :)

#6 - - Kristina:

Sv: jaha, ja men man kan ju alltid fråga =D de får nog fler inneboende senare om de har internet i lägenheten, dock om de vill ha långvariga hyresgäster förväntar de sig kanske att man ska fixa de sj. Men de är typ de viktigaste som våra kunder frågar oss, om de finns internet i lägenheterna/stugorna.



Hur gick det med den lägenheten förresten?



BTW, jag käkade choklad på chokladdagen, de är en viktigt datum numer ;)

#7 - - Jennyh ♡ bor på Malta!:

Ah okej :) Hur länge har ni bott där då? Vad gör du där nere om dagarna?

#8 - - Kristina:

Sv: jaha men oj, va de en sunkig källare alltså?



ja men den i G lät ju bra, skönt med egen ingång, då känns de ju som en egna tillhåll liksom. =) Okej hoppas att de ordnar sig snart så att ni kan återförenas med era sötisar.

#9 - - Mikaela Urbom:

Vilken underbar höstbild :D

#10 - - Jennyh ♡ bor på Malta!:

Hehe okej =) Typ lika länge som oss då, vi flyttade i slutet av augusti. =) Nja jag skulle ha jobbat men känner att jag måste plugga så det ska jag göra på distans efter jul lite grann, men just nu gör jag ingenting heller fram tills dess.. vad jobbar din sambo med då?

#11 - - Kristina:

Nej men uuurk! hur kan man låta ens lägenhet/hus bli så dåligt? Urk, hatar personer som röker inomhus och vattenskado/ mögel etc har jag fått erfara i vår lägenhet så jag kommer aldrig fölrstå hur man kan låta de gå så långt. Urk.



Okej, ja men W kommer ju finnas kvar när ni kommer tillbaka till sverige igen, om ni inte vill bli österrikare på heltid dvs. ;) hehe.

Det bästa med hundar är att de aldrig glömmer en,.

Valparna vi sålde känner igen oss så fort vi säger deras namn, och de är ju underbart!

Vilket minne de gulliga djuren har..

#12 - - Elsa :):

cool bild^^ jätte fina designer du gör :D



görs?^^

Till top