Godmorgon sötisar <3

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 3
Nu har Micke åkt hemåt mot sverige och själv sitter man här :P haha i dimman. Ser ingenting ute nu i princip, knas. Tydligen är de risk för snö hela veckan, myspys.
Tänkte ha dammsugit men när jag skulle hämta den så var den helt isärplockad?! Så jag får använda sopborste, men de får duga så länge, bättre än ingenting.
Så idag är de städning som står på schemat och design om de som beställt svarar på mailen!

Bara 3 dagar kvar till Den Officiella Chokladdagen också :D

Tror jag ska börja köra på en Dagens Fråga till er läsare
:) kommer senare under dagen. Pussass

Min lille snutt :) mindre än två månader kvar tills jag får hålla hans lilla goa kropp i min famn igen!

#1 - - Babbi - Bloggdesigner:

Gomorron gomorron! Tror jag skippar ps4 så länge då :-D. Ang dropdrown, jag kan inte säga på rak arm vad det är för fel ( och inte när jag inte sett något exempel ) men jag hjäpte http://egosidan.blogg.se med detta för länge sedan, kolla hos henne i hennes kod om du kan se någon miss!

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Jag tycker oxå att allt verkar krångligt och så men jag ska göra det till ett projekt!:) Att sakta men säker föra över allt lära mig om koder och skit och även skapa en fin layout och design, får hoppas att någon gullgi själ svarar och kan hjälpa till!:) För jag är trött på blogg.se



Ja precis det är samma skit all the time, samma bloggar lyfts fram, samma mode skit, samam svinunfluensa DAGLIGEN, allt är samma hela tiden! BORING!

#3 - - Johanna:

jättefin header du har skaffat dig kraam

Till top