I'm taking a baath..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Vad frustrerande det är när ingen svarar på mail och man har kö :(( det gör mig lite småirriterad och hoppar man över den som inte svarar och tar nästa nog fasiken ska ett mail droppa in och de blir kaos. En har jag börjat med, en väntar jag på. 2 st ska maila hur dom vill ha det och 2 till står i kön och väntar. Nästan så man kan höra deras trampande med foten. Som sagt, frustreeerande..
Och den förbannade mailen krånglar hela tiden, eller internet är så jävla segt så man får klicka på ett nytt mail 4-5 ggr innan man kommer in i det :( jag är gnällig, det får man vara.

92 nya inlägg på bloglovin.
My gad. Skulle ta en hel dag och läsa igenom alla så de får bli favoriterna som man skummar igenom nu lite fort och sedan blir det bättre läsning av dom lite senare.

Nej ska faktiskt lägga mig i ett varmt bad, raka björnbenen, fixa iordning nytt nagellack på fossingarna och händerna, ja de svarta is still going strong, sjukt bra för 29 kr som sagt. Ligga där i någon timme och värma upp mig och sedan hoppas vi på att mailen ramlar in så jag kan fortsätta..
Svarar på era kommentarer lite senare med andra ord :) när en piggare Sara är på G..

 

#1 - - TESCHO - Webbdesign och mycket mer:

Svar: Tack :D Det gör jag med. Myspys.



Usch, jag tycker inte om att vänta på de där mailen..

#2 - - caroline anette:

sv: ja, okej. jättefin :)

synd att du inte ger andra gratisdesigner bara :( hehe.

allt bra annars?

#3 - - Henrik:

Noooo!! Raka inte björnbenen.... Vad ska jag fläta nu då? =)) pusspuss

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Jag vet exakt hur det är, just nu svarar ingen för mig. Dessutom så har jag slut på batteri på min internetdosa så jag kan inte ens se om någon betalat.



Jag ska också ta ett bad, fixa naglarna och greja idag: D

Till top