Legend

Filmer / Permalink / 13
Min absoluta favoritfilm, den jag alltid kollar på när honey inte är hemma. Prinsessor, enhörningar, kampen mellan gott och ont, vad mer kan man begära? En ung Tom Cruise är med i filmen dessutom. Men jag fastnade för den eftersom enhörningarna är med :) är en riktig enhörningsnörd haha.

 

#1 - - vendela:

ÅHH den är såå himla bra har den faktiskt på dvd hemma köpte den på ginza för 29 kr.. kollade och den fanns nu men det finns inte.. men kolla på amazon.com där lär den finnas kraam

#2 - - marie:

ååå du annar inte hur glad jag blev när jag såg detta, har sett denna film när jag avr mindre och gillade den skarpt men ingen har fattat vilken jag menade och jag är ap dålig på att leta på nätet men nu kan jg vissa mina vänner vilken jag menar =) stort tack =) ha en toppen bra söndag =)

#3 - - q:

åh vad fin blogg! :)

#4 - - Molly:

Jag gillar den också :) Fick filmen av pappa för ett par år sedan. Underbar!

#5 - - Sis:

Mjo fast då borde ju hon ha vetat det. Eller åtminstone så borde det ha stått nånstans. Vi får väl se hur GLOW är. Hehe jag har beställt en grej i julklapp till dig :P ingenting du sagt, du kanske t.om har den. Men får hoppas du gillar den

#6 - - FROZEN YOGURT:

Nej men fasen vad drygt! Knäppt också att ingen verkar fatta engelska, läskigt folk!



Den där filmen har jag ej sett, men det fick mig ännu mindre att vilja se när jag såg att Tom Cruise var med.. :/ gillar inte honom..

#7 - - EmmaConstance:

Svar: Hm.. nee, inget namn jag känner igen i alla fall. Dårå? :) Och vad lustigt att du känner någon här i katrineholm!

#8 - - Keyna:

Jag läste ett gammalt inlägg där din hund var borta. En rotweiler. Den hade försvunnit typ vid nyårsdagen eller något sånt. Har du fått tillbaka den?

#9 - - Keyna:

Jaha, oj det missade jag :)

#10 - - Annica Lindeberg:

tack! är det så den heter har letat efter den filmen men inte hittat den.=)

#11 - - Melany:

Åh ännumera god smak du har, hihi! Har med jämna mellanrum letat efter den filmen utan framgång och frågat runt lite men folk har bara tyckt att jag är knäpp. Antingen har de ingen aning om vilken film det är jag talar så passionerat om eller så stämplas man som nörd haha!

/Lost of unicorn love haha! :P

#12 - - Marina:

Den filmen är jättehärlig! Svårt att tro att allt är filmat inomhus i en studio, men det är det! Allt brann dock ner, har jag hört, ett tag efter filmen gjordes :-( "Legend-Mörkrets härskare" heter den på svenska iaf..

#13 - - Mli:

Äntligen! Älskade den filmen när jag va yngre men hade ingen aning om vad den hette! :D Tack!

Till top