Orolig...

Kärleken H / Permalink / 5
Ja faktiskt.. Älsk messar mig alltid när han kommer fram till jobbet. Men idag har jag inte fått något mess =( och jag kommer inte fram på hans telefon. Vet att jag är enormt larvig och det är säkert ingen fara utan problem med mobilen eller nåt. Men samtidigt är det inte kul och inte veta nåt när man sitter själv uppe i Grinzens och ingen är hemma =((
Dum som jag är har jag inte numret till hans jobb heller, hoppas hans kollega svarar på FB annars vet jag inte vad jag gör snart =((



Han är okej :P jag vet att jag är extremt larvig men att sitta själv, strandsatt i Österrike är inget jag vill :P *andas uuuuuuuut* MOBILJ*VLAR!
#1 - - Maria:

Det finns inget värre än o vara ovetande när det gäller ens kille. Mest när vissa rutiner blir rubbande.



När jag bodde i norge skickade han sms när han va på väg till jobbet eller när han kom fram. Jag blev htper nervös om jag inte hade nått när jag vaknade och fick massa ider om olyckor etc. Så då är vi två som är larviga.:D



SV: Jag vill ha snö med. Desas igår att det skulle bli snö men jag ser då ingen. Får bäl hoppas att det blir en snöig December och Januari istället. Sen kan våren hoppa in.:D



Pussar

#2 - - SaraLouise:

Uscha jag förstår dig verkligen!

Så fort jag blir orolig börjar jag fantisera om vad som hänt, jag ser framför mig hur nån ringer mig och talar om... och hur jag bryter ihop... Till slut känns det nästan verkligt!

Har lite för bra fantasi... Hehe.

#3 - - lillevi:

NEj man är inte larviga när man vill ha ett sms för att veta när dom är framme. Min kille kör lastbil, vilket resulterar i att jag får extra hjärtklappning när jag hör på radion om en olycka i dom trakterna han är, eller om jag vaknar upp mitt i natten och det där smset "jag är framme" inte har infunnit sig!



det är en naturlig instinkt tror jag, dom är (och för dig som skulle bli ensam om det hände nått) det viktigaste vi har! Så fortsätt oroa dig du! det får man!!!

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Jag är exakt likadan, varje gång min sambo går ut måste jag ringa och smsa bara för att veta att han lever!! Jag vill verkligen inte störa honom, men då jag sitter ensam hemma så tänker jag bara massa grejer om saker som kan hända.



(nu kanske du har hunnit skriva ännu ett inlägg som jag inte har nunnit läsa. Men..)

Om han inte hade dykt upp på jobbet, tror du inte att de hade ringt från jobbet då istället?



#5 - - Mia:

Men herregud! Låt era killar leva sitt egna liv! Tror ni inte dom blir tokiga om ni ska skicka SMS stup i kvarten bara för att dom kliver utanför dörren?! Herregud!!

Till top