Photoshop CS4

Frågor & Svar / Permalink / 6
Fråga: Är photoshop CS4 bra ? :) Tror du att du skulle kunna skriva lite egenskaper ? Det skulle vara väldigt kul.

Svar:
Jag är ledsen att göra dig besviken men den enda skillnaden jag har märkt mellan CS4 och CS2 (som jag använde innan) är utseendet och att man kan göra 3D och lite småfunktioner här och där. Resten är i princip likadant som föregångaren Just nu sitter jag på en testversion och när den är över så går jag tillbaka till CS2 för den tyckte jag var mycket bättre.
Nyaste betyder inte alltid att det är den bästa :)
Sen behöver jag nog pyssla lite mer i CS4 för att kunna ge en bättre bild av hur programmet är.
#1 - - FROZEN YOGURT:

Vad tråkigt! verligen! När det kommer turister till stockholm här borta, så älskar jag att prata med turister!



Appropå cs3, och cs4, jag tycker att cs3 är så mycket bättre än cs4, klarade inte av skiten när jag laddade hem det. :S fy!

#2 - - Maria:

Tackar gumsan för hjälpen.

Har du haft en trevlig lördag?



xoxo

#3 - - i n i s e n:

Jag tycker CS3:an är liiiite bättre än CS2:an, kanske inte så annorlunda i funktionerna - men programmet känns mer strukturerat :) CS4:an har jag dock inte testat än.

#4 - - Maria:

SV:

Jodå, min lördag har varit sjukt bra. Jobbat på morgonen. Kom hem till en nystädad lägenhet (killen har städat, MIRAKEL... heheh).

Läst klart en bok och köpt en dammsugare. hehe. låter inte så kul kanske men det va de.:D



Kramar

#5 - - p u s s y d o l l:

Jag använder också CS2, tycker det är helt perfekt :)

#6 - - Elin - Design&Makeup:

Skojar du? Att jobba i CS4 är huur skönt som helst, kan inte jag jobba i flikar skulle jag bli galen ^^ Att man kan hålla i "snabbknappar" för att kunna använda ett visst verktyg även fast ett annat verktyg är intryckt. Sedan content aware scale funkar rätt så bra också, jättebra om man vill använda en bild men att man vill göra den bredare och slippa försämra proportionerna av bilden =)



Man kan även jobba lättare med masker, även klonstämpeln då man kan se hur det ser ut där man ska måla med klonstämpeln så man slipper gissa sig fram och måsta sudda igen osv, förstora och förminska penseln genom att hålla in en knapp och hålla in en musknapp och röra på musen.



haha jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst, kika här för att se alla nya grejer :) (däremot är det nog ett hopp från cs3-cs4 så det finns lite mer funktioner från cs2-cs3 också)

http://www.moderskeppet.se/photoshop/cs4/play/nyheterna/

Till top