Scheisse Internet...

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 2
Har inte kunnat se ett enda The Hills avsnitt sedan han bytte till den gamla routern när den han hade gick sönder. Hittar avsnitt på Youtube och då har idioterna lagt reklam på halva videorna så man inte kan kolla. ALLA sidor som har The Hills vill att man ska spela nåt jävla lotteri för att kunna se serien. ()/%&/!%"#/&/&!¤"/(/#!
Och på MTV's hemsida funkar det inte ens för internet är så jävla segt. Känns som att sitta på modem igen. Tillochmed bilderna laddar i pixlar först innan de slår om till riktiga färger..
Och nej han har inte bytt till den nya han beställde utan kör på den gamla fortfarande för att han inte orkar byta..

Känner mig whiny :( sorry för det..

Att bada var sjuuukt skönt iaf :) och nu är björnbenen rakade, underbart. Insmord med Wild cherry Body Butter ifrån Body Shop. Naglarna är nymålade i mörkrött, det enda som saknas är en ny färg i håret. Men de får nog bli i helgen för nu börjar utväxten bli groteskt ful, smutsigt brun, inge najs. Ska försöka hitta hårfärgen Amanda färgade, den är inte så mörk så den ser svart ut och de känns som att den skulle sitta fint just nu :) som sagt, gäller bara att hitta den för har inte sett just den nyansen än så länge iaf.

Hade en sån vidrig dröm inatt :( läste ut Breaking Dawn, för andra gången, och drömde naturligtvis om vampyrer, men det var nåt som gjorde mig helt vettskrämd i drömmen, kalla kårar gick genom ryggraden när jag vaknade och jag vaknade av att jag andades jättesnabbt och tungt. Sen vågade jag inte somna om igen, drömmar kommer alltid tillbaka om man somnar om direkt efter. Iallafall för mig. Drömmen är verkligen suddig i sig och minns inte mycket förutom att den gjorde mig vettskrämd. Så klockan fyra inatt åkte Scrubs på igen haha och honey vaknade och bad mig stänga av :P

Dags för Simpsons och sen åker nog Twilight på tills honey kommer hem :) Pusss

#1 - - The HansonSisters:

fina bilder du tar!

#2 - - Petra ♥:

Åh jag vill oxå ha badkar! Ser så härligt ut på bilderna! Ligga där bland bubblorna! Ahh.. det är livet! :)

Till top