Someone always leave..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Snacka om onödigt vetande haha men ändå :) kommer fasiken ta och köpa Bed Head igen, älskade det och speciellt doften, en blandning av caramel och choklad. NOM NOM.. Och sen kontra med lite Absolute Repair från Loreal Professional, kan nog bli bra tror jag. Och som några sagt så blir ju håret knasigt om man använder samma produkt hela tiden. Så de var dagens onödiga vetande.. Nog pratat om håååååår.

Lite småsur/förbannad på dom vi bor hos. Vi åkte iväg och handlade, träffade båda två vi bor hos innan vi åkte. När vi sedan kommer hem igen är hela deras uppfart full i bilar så vi kommer inte ner med våran?! Vad fan säger man inte det innan till oss så att vi vet? Vi bor ju faktiskt också här. Så nu står våran bil på gatan och de är ju bara att hoppas att folk kommer förbi och fram :P
De sa ju också, när vi var och kollade på nya våningen, att "om ni blir kvar här kan ni ju bo hos oss i sommar igen" öhhhhh NEJ verkligen inte om vi får bo kvar i den andra. Egen ingång, ingen som röker varje dag :P we are never coming back. Kändes lite som att han vill tjäna pengar, för ingen bor ju här på somrarna utan de är vintrarna som dom tjänar pengar på!

Snart ska vi på Flo Jos :D är såååå himla hungrig!

Bild från förra hösten :) därav den gamla adressen också!
#1 - - Anna:

Haha, han ser ju livsfarlig ut på bilden ju! ;)

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Tack gumman, ja idag är i alla fall inte en glad dag, det är mormors dag och stämningen är som den är. Men imorgon är en ny dag!:)

#3 - - FROZEN YOGURT:

Ja absolut! Far jag till tyskland, ska jag absolut besöka österrike! :D men vad jag har förstått verkar dom inte helt förtjusta i, icke talande tyska människor.. :S

#4 - - ♥SOFIE♥:

Är photoshop CS4 bra ?:) Tror du att du skulle kunna skriva lite egenskaper ? Det skulle vara väldigt kul.

Kraam

#5 - - :: T S U K I I ♥ :::

sv: haha då får vi hoppas att det blir bra denna gången också då x)

#6 - - M I N N A:

Gud vad vackra designer du gör! Fortsätt så ;)

Till top