Sunday afternoon..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 25
Tog våran "söndagsfika" på donken idag :) myspys och sitta bredvid brasan och bara prata och dricka mumsig latte och äta en bakelse. Dock gjorde expiditen fel när hon fixade min latte så hon blandade ihop den med älsks kaffedrink, mongoo. Var lite förvånande när latten inte smakade latte hahaha. Min latte hade grädde på toppen, men inte honeys drink :D men de gjorde inget, de var gott ändå.

Familjen vi bor hos har ju 7-8 katter. För någon dag sedan blev minsta missen överkörd :(( precis utanför deras hus och INGEN kommer in och säger något. Han var verkligen underbar den missen, den enda av alla kissarna som hade en personlighet kändes de som. Lilla Diego :(( han var inte mer än ett halvår gammal.
Men om man kör ihjäl en katt utanför ett hus, hur kan man inte gå in och fråga om det är deras?? Verkligen extremt dåligt gjort.. Man kan ju iaf gå in och fråga :(

Men nu ska jag ställa mig i duschen en stund sen fortsätta med lite design, vet att det är helg, men finns inte så mycket annat att göra just nu :) Pusss

Sidan med gratis tv-serier & filmer heter WatchXOnline :)

#1 - - tess:

åh vad mysigt det såg ut att va :D

#2 - - FROZEN YOGURT:

Åh hur mysiga var inte dessa bilder då?

Fin din nya vinterdesign var :D

#3 - - Linn:

Snygging!



Sv; Ja jag älskar videon :D

#4 - - Supermom:

Plagiat eller... titta här: captainkarrow.blogg.se

#5 - - Yazmina:

Sv: Tack så jättemycket, vad glad jag blir :)

#6 - - S A N N A S . R U M:

Åh vad bra :D Det tar typ en dag eller så (:

#7 - - FROZEN YOGURT:

HAHA! Är det sant? Hur klantig kan man vara egentligen.. men eftersom man vill rensa i hårddisken, och man bara ser hur mycket plats det finns efter hur mycket man raderar, så fortsätter man.. Och poff, internet borta. Det borde fan inte vara lagligt att ha hela internet kortet och alla drivers på HÅRDDISKEN! Vilken idiot som helst kan ju radera den.. *host*, skönt att det fixade det sig iallfall! :)

#8 - - Supermom:

Ok då då körsbärsflickan... inte plagiat kanske :) men hon kanske är en beundrare av din utsökta designstil. För det ser i alla fall ut som att hon har försökt skapa något i din stil. :)



Ha en bra kväll!

#9 - - Anonym:

sv: ja de borde de verkligen :D

#10 - - [♥] p u s s y d o l l:

Sv; Hihi på Ebay ^^

#11 - - monosh:

sv. Haha, jo alla tycker ju olika :) har ingen driekt uppfattning utav honom, tyckte bara han var lite trevligare än de flesta andra gästerna som var där ! :)

#12 - - Ida:

du hade rätt jag menade the host lär ha varit ganska trött när jag skrev kommentaren. Såg otroligt mysigt ut bilderna som du har i inlägget ovanför föresten.

#13 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. I add two points today on the scale of your beauty .. :)

#14 - - Anonym:

Men åh Sara vilken fin design, iiiihp! Du är så j*kla duktig, vilken känsla du har, that special touch! <3

#15 - - Molly:

Aww.. lilla kissen :(

#16 - - W e b - L i n n . n o:

sv: Hvem bling? Hvor?

#17 - - Miss Odess:

Vilken vacker blogg. Vad duktig du är :D

#18 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åh så mysigt gumman:D

#19 - - Carina:

Vi har haft 3 katter som bivit trafikoffer . Tänkte skriva en lång text här om dem men gör det istället på min blogg.



Fikat ser mums ut.

#20 - - Joysan:

Vet inte om kommentaren kom med för datorn hängde sig, så jag lägger in dne igen :-)...Men fyyy...avskyr när människor bara skiter i att gå in och säga till. En katt är ju en familjemedlem lika mycket som en hund...jäkla folk det finns alltså :-(...Men vad mysigt det ser ut med det där Mc Cafét :-)...kanske skulle ta sig en tripp till Sthm och leta upp det som fanns där :-)...För det var i Sthlm väl? Ha nu en mysig söndagkväll! Kraaam

#21 - - ★ Blue Velvet ★:

Vad mysigt!

#22 - - V I L J A:

Åh, va mysigt med brasa och allt :)

#23 - - Carina:

Nej våra katter ska få vara ute. Det eller ingen katt alls. Och de gör ett jättejobb med att hålla efter sorkar och möss.

#24 - - Amanda:

Men åwh, stackars missen.. ;'C Verkligen svindåligt gjort! Idioter som inte ens kunde stanna till & säga något :S Fyfan.. ._. Sjuuukt mysiga bilder för övrigt :}



Sv; Färgen heter Loréal Excellence creme, 5,15. Ljus Mahogny-Askbrun :D

#25 - - Catrin:

Mys! =) Älskar din nya vintriga design

Till top