Vera Protecting and Hydrating Light Day Cream

Makeup & Skönhet / Permalink / 5
Jag vill tipsa om min ansiktskräm som jag använder. Den finns att köpa på apoteket och kostar ca 125 kr. Den är för oss som har normal till fet hy.
Jag köpte denna alldeles innan vi flyttade till Österrike och den håller fortfarande. Närmare 3 månader har jag använt den, varje dag och den är fortfarande inte slut, det kan man kalla dryg och den innehåller "bara" 50 ml dessutom.
Luktar superfriskt dessutom.

Så nu när vi kommer hem ska jag även inhandla Vera Repair Night Cream och lär även köpa en som är lite fetare till nu i vinter när min hy är lite torrare.

Beskrivning:
Vera by CCS Protecting and Hydrating Light Day Cream är en lätt och återfuktande ansiktskräm som innehåller näringsrik Aloe Vera.
Produkten är berikad med skyddande vattenkrasse som är en stark antioxidant och bekämpar de första ålderstecknen genom att bekämpa fria radikaler.
Ljusreflekterande pigment ger huden struktur och lyster.



Update 2010-01-25
Idag tog den slut :) snacka om valuta för pengarna!

#1 - - Nathalie:

Hej!

Du som har lite koll på the hills, har du någon aning om vart man kan hitta vad musiken heter som de spelar i avsnitten? :)

Hörde en jättebra låt i ett avsnitt men hittar den verkligen inte.

Kramar

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jag vet ;) haha nej men jag har faktiskt börjat tjuvkika på julfilmer ^^

#3 - - Sofie:

den verkar ju bra :)

#4 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

Åh den låter bra:)

#5 - - Samantha:

Oj jisses vad bra tips! Mycketmycket bra, hjälper det att rengöra väldigt bra så att finnarna är svåra att sätta sig på huden? Oj, haha, formulerade frågan konstigt, men jag är trött haha! Hoppas du förstår :)

Till top