Videoinlägg..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 13
Nu har vi två stycken lägenheter på G och en ligger här där vi bor nu, i Grinzens och vi hoppas verkligen på det och dom ville inte heller ha skidturister utan någon som kunde bo där i princip permanent. Men nu gäller det att hundarna får följa med också och att det finns internet och tvättmaskin. Håll alla tummarna nu!

 

#1 - - H:

Puss puss

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Haha nu gick det, va fan hände?!?!?!



Jag ville i alla fall bara säga att vi håller tummar, tår och tassar för att det ska gå bra. Kan inte se din video nu då jag är på jobbet men kikar in den så fort jag kommit hem!:)

#3 - - Kristina:

Håller tummarna! försökte skriva en massa kommentarer förut men de funkade inte att skicka. Men hoppas att ni slipper nå mer problem på ett tag nu. Kan ni inte kolla med de som äger lägenheten om de inte går att fixa nätverk då? Eller är de helt negativ till de? Fin design, de känns verkligen som du nu... spets, gammelrosa och foton.

#4 - - Terese:

Tycker ditt hår är superfint när du ha de som i videoinlägget här... Tänkte även på de i förra videoinlägget, men kommenterade de aldrig... sånt är alltid kul att höra! :)



Kram på dej!

#5 - - Joysan:

Åh...hoooppppas att ni får dne i Grinzens då, och att ni får ha me dhundarna och att det finns internet :-)...Ska håll tummarna hårt :-)...Kraaam

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Vad bra att det fungerar nu:)



Nej jag förstår atT Zamme är enklare att handskas med. Men jag hoppas att det löser sig för Whisky, det känns så sorgligt att han ska behöva ta farväl från er eller så! Vi håller tummar och tår!

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja men det är för att de är trög. haha :D

#8 - - p o u l i n e:

sv: Jag ser det inte som spamm eller reklam, jag ville bara veta din åsikt. :/

#9 - - ιиєsιтα ♥:

Hej Ines heter jag och undrar om du kan göra åt mig en design :) En enkel design ;) Jag betalar jag ser framemot att vara klar idag :) maila mig ines.zurita@hotmail.com annars kan jag ju meila dig ;)

#10 - - supermom:

Vet inte vad det är för konstigt som händer med bloggen, men den såg ut så en dag i förra veckan också. Har du någon aning?

#11 - - Elin - Design&Makeup:

de kanske är MÖöööÖrdaree. haha förlåt, men så tänker jag alltid om det är något sådant. Annars kan det ju vara för att de ligger en bit bort och det kanske är svårt att ta sig in till stan, vet inte riktigt.

#12 - - Molly:

Jag hoppas på det bästa :) <3<3



Gullis!

#13 - - Linn:

Fin du var i håret! :D

Till top