Blogg.se borde ha bättre koll!!

Candis / Permalink / 14
Sjukligt tråkigt att gå in på Blogg.se's framsida och kolla på Mest Aktiva och Mest Besökta där man innan kunnat hitta bra och roliga bloggar att läsa. Men nu är det bara en massa snorungar som provocerat sig upp på listorna. Snälla, sålla bort sånt skit och lägg dit lite bättre och vettigare bloggare som INTE bloggar för kändisskap i 1 vecka och gratisprylar och som inte hamnat där efter att de bombat tusentals bloggar med kommentarer som "Hej hur mår du.." Och definitivt inte kallar sina läsare för bitches.
Blogg.se borde verkligen ha lite regler om hur man ska hamna där..
För hur många vill egentligen läsa om barn som shoppar, trycker upp tuttarna i camen, sätter färg över näsan och går på lattedieter?
Kanske fler som tycker det??

Man kanske skulle maila lite förslag till dom :P men de åker väl säkerligen i deras sopkorg direkt..

#1 - - K a j s a j i . c o m:

Håller fullständigt med dej! Det brukade gå att hitta i alla fall nåt intressant där men nu är det bara en massa "såna där".

#2 - - Blue Velvet:

Jag har inte blogg.se, men jag håller med dig!

#3 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, det bästa som är då man kommer hem är att vännerna står på tågstationen och väntar (utan att jag vet om det) eller att de ringer så fort man är framme. (även om det skulle va vid 00.00 så vill de hälsa på eller tvärtom). Man ska absolut vara glad för det man har nu:)

#4 - - Anna:

Ojdå det där låter inte alls roligt. Dock använder jag inte bloglovin, har aldrig ens varit inne på den sidan, så jag har ingen aning om hur det är men det låter definitivt inte roligt!



Svar: Okej då förstår jag, hon verkar vara bra :)

#5 - - sara:

åh vad jag håller med dig!

#6 - - Alisa ♥ Stödjer Rosabandet kom in och stöd du med!:

Jag håller helt med dig sen tycker jag att inlägg som får stå i rampljuset nästan alltid kommer från samma bloggar som redans finns i toppen. TRÅKIGt! Och så lyfter de fram helt oviktiga saker ibland.

#7 - - Missie- The One:

sv: jo precis! du har fattat de

#8 - - Bella:

Jag förstår mig inte heller på blogg.se!



Bara massa unga tjejer som skriver och skriver för att få uppmärksamhet. Kär sin i minimala kläder och fotar. Det är sjukt! Det är inte det man vill läsa, iaf inte ja!

Hoppas du har en bra helg med din älskling:)

kram

#9 - - Elin - Design&Makeup:

Va, skojar du?! Jag ÄLSKAR att läsa dem!!! or not! Det är så pinsamt att läsa dem så man skäms.

#10 - - isabella:

hade inte kunnat säga de bättre! är så jäkla trött på alla dom dära kissie , dissie, pissie, amanda o allt vad dom nu heter . x]

#11 - - W e b - L i n n . n o:

Kjempe fin header. I love it. <3 :D

#12 - - Frida:

Jag håller med dig, helt klart! Vilken inspiration kan man hämta från en sån ytlig blogg? :o Vad är meningen med att trycka upp sina bröst, är man snyggare då? Om man låtsas att man endast dricker latte och har en frisk kropp, är man cool då? Är de vackert att vara sönder solad och täcka hela sig själv med smink? Putsa bort hela "jaget" för att bli en barbie.. helt sjukt!

#13 - - Catrin:

håller med dig! Men maila till cefredaktör olofsson då, hon brukar i alla fall svara =)

#14 - - Sanna [Om livet, träning och kärleken]:

Eller hur, helt sjukt!

Om man svarar de så får man tillbaka inom 5min "hur mår du?"

eller när man får en kommentar och de märks tydligt att de inte har läst inlägget!



Skojigt värre..

Håller med dej, dags för att förändra lite i listan!

Till top