Blogg.se's framsida..

Gnälligt / Permalink / 24
"Nyheter" som man själv skrev om OCH tipsade till dom för typ ett halvår sen hamnar på framsidan nu?! Undra vad och vem som bestämmer att man hamnar där och vad som hamnar där? Och någon mer än jag som är trötta på 3-4 inlägg om dagen på framsidan som bara handlar om mode och kläder och vilka som är Englas favoritväskor?! Finns de inge roligare saker att visa där??

Pirates of the Carribean fyra t ex. Skrev jag om i Mars och nu är de som en "nyhet" på framsidan?!
Förlåt, känner mig bitter när vissa hamnar på framsidan hur lätt som helst och andra ingenting alls. Våran Chokladdag t ex, de kommer vara någon annan som tar cred för den och hamnar på framsidan, de kan jag ge mig fasiken på..

Men man lär väl flytta till varmare länder och bo lyxliv för att de ska vara tillräckligt intressant för en framsida :P
BF = JAG...
#1 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Hahah gumman jag har gett upp hoppet om den sidan. Samma saker hela tiden, från samma bloggar hela tiden och det tas aldrig upp det viktiga. Jag skrev ett rörande och viktigt inlägg om 70 år sedan andra världskriget och inget kom upp om det fast än jag samma dag skrev en kommentar i bloggaren som har hand om blogg.se och hon SVARADE till mig I DET INLÄGGET och inget hände. Det var då jag gav upp, ingen ide. De skiiiiter i vanliga saker, på kanelbullensdag var det även Internationella Donationsdagen, kom det med? Neeeh! Det känns som att bloggar bara ska handla om MODE och inget annat!

Jag är så trött på det!

#2 - - Elin - Design&Makeup:

Ja jag tycker samma sak, och ibland tar de samma människor flera gånger om.. När ska andra få en chans då?



sv: Ja, men hade jag varit den mamman skulle jag nog ha typ skuldkänslor hela livet och tänka typ "what if". Usch!

#3 - - Jannike:

Håller med dig här verkligen. Är så trött på mode bloggar och när det bara handlar om utseende och liknande Känns så ytligt och tråkigt. Men verkar som det bara är de bloggarna som blir uppmärksamma tyvärr...

#4 - - Therese [ Tescho ]:

Det är faktiskt sant det du säger! Chokladdagen ska marknadsföras från min sida också - med rätt info såklart :)

#5 - - Blivande fru F:

Jag tycker att nästan alla inlägg som hamnar på framsidan är trista, på rak arm kommer jag nog på två eller tre inlägg som verkligen "fångat" mig...

#6 - - Bella:

Du bruttan, jag är också trött på att bara vissa hamnar på första sidan! Sooo sick of that så du anar inte! Är det inte roligare att bloggar som aldrig brukar synas får synas där i stället!



Trevlig fredagskväll ;) kram

#7 - - ElinArmour:

Åh tack =D

Saknar dina? Bor dom inte med dig? :)

#8 - - Molly:

Mitt msn är konstigt. Det fungerar bara om jag precis har startat datorn eller startat om. Men jag kan inte logga in efter jag loggat ut.. Helt mysko. Hoppas det är bättre på min nya dator :D



#9 - - Babbi - Bloggdesigner:

Har oxo tänkt på det där faktiskt, vissa verkar "råka" hamna där flera gånger. Och det jävla sk modet... jag spyr på det... ta fram mer kreativitet som oss bloggdesigner tex, vi borde få en egen avdelning!

#10 - - Maria:

Hej gumman.

Hehe, sitter och kollar din blogg några gånger om dagen faktiskt och gillar dina inlägg. Kul o höra dig med, va ju ett tag sen sist.



Håller med dig angående göteborgare, dem är ett helt annat släckte om man jämför med sthlmare. Jag älskar sthlm men det finns ju "stjärnor" här om man säger så.:)



Måste ju säga att det ser ut att vara ett underbart ställe ni bor på. Naturen är så fin.

Jag är inne på msn ikväll om inte msn krånglar dvs.



ta hand om dig gumman. Kramar

#11 - - Anonym:

Man måste visa en annan sida av sig också!! Men tack <3

#12 - - VILJA:

Håller med dig!

Det verkar som om redaktionen också bara gillar att läsa om mode, precis som mer än hälften av alla andra bloggar. Vore roligt med några andra "Nyheter" ibland..

#13 - - Emmeli:

Så lite så:)

Tack så mycket:)<3

#14 - - Tommy:

Håller med Sara.

Jag förstår verkligen inte hur folk gör för att visas på bloggs framsida .. och mest aktiv listan är en gåta för mig.



Kram Tommy

#15 - - Anonym:

Bildlänkar dig :)

#16 - - PETRA AKA SHORTY:

Det är Karin olofsson på blogg.se som har hand om det där :P vad som kommer med på första sidan. karinolofsson.se tror jag hennes blogg är =) kram

#17 - - Mia:

kan hålla med om att sånt är irriterande!

#18 - - Anna:

Jag tror att det handlar mycket om HUR man skriver ett visst inlägg, med tanke på att de sedan ska kunna referera och citera något ur den som låter bra och som gör att det liksom handlar om något. Plus att det ska vara nytt också!



Jag förstår vad du menar, jag har gjort precis som du massvis av gånger, men någongång så händer det väll: gjorde det för mig iaf ju :)

#19 - - Maggy ♥:

Herregud vad fin design! :O

Fattar inte heller hur man hamnar där, är det ens möjligt att hamna på aktivlistan?.. Eller.. asså, jag fattar nt :S

#20 - - moa freakin' carlberg ♥:

jag håller med dig hårt. jag har tröttnat på blogg.se, samma nyheter, samma bloggar som hamnar i fokus.

#21 - - Anonym:

Jag hålller med dig. Såna bloggar är så tråkiga. Min är mycket roligare. :D

#22 - - Sofie:

Håller helt med! Varför ska samma bloggar om och om igen få hamna på framsidan. Och allt detta modet, vem bryr sig om låga midjor är inne? Inte många som springer ut och köper en orange topp bara för att det är inne...

#23 - - Melanie:

Håller fullständigt med. Vill själv dela med mig av min blogg till fler genom att hamna på förstasidan, men det kommer aldrig att hända. Allt är bara mode och mode och mode. Usch.

#24 - - aliengirl ^w^:

Ja, där håller jag fullständigt med dig!
Riktigt irriterande, jag skrev ett inlägg om att bli mobbad och hur man kämpar igenom mobbning, och även hur jag är emot det, skickade jag in förra veckan typ...har inte publicerats. Jag tyckte det var värt en publicering! :(

Men jag tänker fortsätta skicka in tills ett av mina inlägg publiceras. Det hade ju varit roligt om man fick åtminstone 1 inlägg publicerat på framsidan. :)

Svar: Man tycker ju det :( dom har dock bloggar som dom har extra ögon på och det är oftast dom som hamnar på framsidan också ://
Sara Eriksson

Till top