En kortvisit i Italien

Travel - Italien 2009 / Permalink / 3
Nu är vi hemma :) hehe chockade? Men de regnade konstant, hällregn och vi hade bara bokat en natt men sen när de ösregnade så sket vi som sagt i Venedig och åkte till Gardasjön, som var helt vit för de var så mycket dimma, regn och smog :((((( BESVIIIKEN.. Blev inga bilder överhuvudtaget för man såg ingenting.
Tror vi åkte på fel årstid helt enkelt hehe.
Men vi gav upp och åkte hem, kändes sååååå himla surt :(( men de blir verkligen fler gånger och de är verkligen inte långt dit att köra så.

211 nya inlägg på bloglovin :P haha skadat!

Nu ska jag hämta choklad och sen fixa en bildbomd till er och svara på alla kommentarer <3 PUSSS

#1 - - supermom:

Väntar ivrigt! :)



Synd att inte vädret var bättre...

#2 - - Kristina:

Men gud är ni redan hemma igen? Stackare! Jäkla väder som ska ställa till, när man tänker på italien och verona så är de inte direkt regn man tänker ;) Men kanske skönt för H att ha en lugn hemma dag innan han ska jobba igen. Jag brukar alltid vilja ha en hemma dag innan en ny vecka drar igång, vet inte riktigt varför =P



SV: Men de var ju snällt av kompisen att hon kontaktade dig och berättade om stjälandet av designen/tatt.. Fasiken, ingen blir ju glad av att ha någon annans design på sig. Jag vet exakt vad jag ska ha (3 blommor) och vart jag ska ha dem (ljumsken) för den har en betydelse för mig. Det är bara att jag är nogrann med planeringen av tattueringen, och jag tycker egentligen att alla ska fundera ut en egen design, så de blir personligt för just dem.. men jag vét att de inte är alla som tänker så, J gör inte det.. han skaffar tatt för att de är snyggt tex.. men jag vill inte ångra mig. =)



Hoppas iallafall att ni hade de underbart och resten av helgen blir det också. Kram!

#3 - - Elin - Design<Makeup:

Dåligt väder kan också göra sig fint på bild, man får hitta "det" bara :)

Till top