Kallt i Grinzens..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 14
Det är riktigt kallt just nu. Man kan inte tro att de var 20 grader varmt förra veckan. Sitter i mina rosa fårskinnstofflor, dubbla tröjor och fryser som bara den, blir nog till att bada ikväll hehe bästa sättet att få upp värmen på.
Inget designande än, väntar på betalning :P gör inte om samma misstag en gång till. Det räcker gott och väl med en gång.

Ösregnar ute just nu. Sitter med lurar i öronen och hör hur de smattrar på fönstrena i taket. Skulle vara gott med lite te :P men vi har ingen mjölk hemma, te utan mjölk är äckligt hehe. Ska köpa en tesil idag så vi kan dricka Himlagott som vi tog med oss hemifrån. En smak av hemma :}

Nej om min bakgrund ska få ändra skepnad också kanske haha!!

#1 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

...nice, it's good for my eyes .. :)

#2 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Brr här är det oxå kyligt:D

#3 - - Hanna:

Så supersöt blogg du har!!!

#4 - - Malin:

sv: Ja, den är underbar <3 :)

#5 - - SaraLouise:

Sv: Ja jag minns att det tog jättelång tid för mig med att fatta. En dag kommer det bara gå upp för dig och då blir det nästan som att börja om...

För mig var det länge som om han bara var på semester eller nåt, jag väntade på att allt skulle bli som vanligt igen.



Jo vi bodde under samma tak hela mitt liv och han lagade middag åt oss varje dag så nog fanns han nära på det sättet. Men det var aldrig så att vi pratade om saker eller egentligen riktigt umgicks heller.

Å andra sidan var jag 15 när han gick bort och föräldrarna var väl inte ens högsta prio då... =/

#6 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg:

Neeeh det förstår man haha! Jag får självklart tjata på min ibland men han har verkligen blivit bättre på att ta initiativet att städa hemam och ordna och fixa och det gillas!:) annars blir jag tokig och klagar massor, men mest när jag är trött och han kanske inte gjort så mkt som jag "velat" haha!

#7 - - Babbi - Bloggdesigner:

Gud vilken utsikt!

#8 - - Sofie:

kolla din mejl ;)

#9 - - Molly:

Svar: Jag känner likadant.. Men nu kan jag inte göra om min blogg då min dator är helt psycho, så jag tänkte vänta tills höstlovet :) Men dina designer är alltid så fina!



Jo, det blir nog så.. Kalle säger i alla fall att jag går igenom någon slags depression varje höst efter min födelsedag (ungefär).. men det är väl normalt antar jag. Det brukar gå över fram mot jul :)



Usch jo, det är svinkallt här med. Eller, jag har faktiskt inte varit ute idag, men Kalle sa att det. Kollade på termometern och det var runt 0 grader i morse :P



Fast det är lite mysigt också, så länge man slipper vara ute :)

#10 - - Johanna Salmén:

Jag ville bara skriva och säga att jag betalat nu.. Eller ja, jag gjorde det för en tag sen hehe, men ville skriva här ifall du inte läst din mejl (:



Kram Johanna

#11 - - V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡:

Har funderat och försökt leta upp det teckensnitt som du använder när du skriver din signatur efter varje inlägg, men nu måste jag fråga dig, vad heter det? :)



Tycker det är jättesnyggt!

Kram

#12 - - supermom:

Nämen... körsbärstjejen! Ny design igen... o vad jag är avis! Jag bara älskar dig på den bilden... såååå fiiiin! Min dotter säger att du är lik Sofia Bush (Brooke) som spelar i One three hill!



Ha det bra i kylan!

#13 - - Anna:

Är det er utsikt från fönstret? wow i såna fall!

#14 - - Den där Elin & Familj:

Härligt med snö, här snöade det en liten stund igårkväll =)

Till top