Mina tatueringar..

Candis / Permalink / 12
Marie undrade om jag inte kunde visa mina tatueringar :) så här ser dom ut och båda har en historia bakom sig.

Enhörningen på ryggen gjorde jag när jag var 18 år och var därav mig första. Har älskat enhörningar sen jag var barn och gick och kollade på den i nästan 1 ½ år innan hehe och dagen efter min 18 årsdag så hamnade den på mig för resten av mitt liv! Behövs fyllas i dock..

Tribalen var faktiskt pytteliten från början och gjorde den i Ludvika. Tatueraren tryckte dock för hårt och den blev tjock och färgen flöt ut under skinnet, så den kommer alltid vara bullig och stå ut.
Flyttade sedan till Filipstad där jag äntligen tog mod till mig och fixade den och byggde ut den, gjorde grymt ont första gången just för att han tryckte så hårt men denna gången gick det finemang. Sofia var med och vi diskuterade om jag skulle ha tre eller fyra sakura blossoms. Varje blomma står nämligen för en person och de två kronbladen för mina två hundar. Vi sa tre iaf och tre blev det från början och tatueraren ritade allt för hand utan mall!
3 dagar senare gick Fia bort och jag gick förbi tatueraren och ville ha en till blomma och även för att hämta mallen till Fia's tatuering som hon skulle gjort i Augusti. Fick den gratis och hon trodde att allt verkligen hade en mening. Den fjärde blomman som ser lite annorlunda ut och hänger mer utanför är för Fia.. Då kanske ni förstår varför jag blev så ledsen när en annan tjej kopierade den rakt av, det är än idag svårt att skriva om de här och ögonen tåras när jag tänker på Fia och hur nyfiken hon hade varit när jag låg under nålen..

Varje tatuering i framtiden kommer att ha en betydelse för mig och kommer nog aldrig göra något bara för att det är snyggt. Ångrar inte en enda av dom, jag är inte jag utan dom!

De var min historia, hoppas ni orkade läsa. Puussss

#1 - - malin:

sv: men åhhh, tack vännen! <3 blir så glaad :)Drömmen vore ju att kunna spärra IP nummer från att läsa bloggen. Det skulle väl hjälpa lite iaf med tanke på copycatsen och vissa andra man inte vill ska läsa. Min nya kärleks förra sambo är inne på min blogg och är helt galen.. därför kan jag knappt skriva nått om hur kär jag egentligen är. haha störande :P Kanske ska ta och maila in dagens spammkommentarer då :)

#2 - - Babbi - Bloggdesigner:

Kul att du delar med dig av din tatuerings historia, tråkigt att det inte vart bra gjort en av gångerna.. jag har tyvärr råkat ut för samma sak ang min tatuering, jävla kåpare till tatuerare det finns alltså! Och förresten jag skrattade gott åt din kommentar ang de sorgliga mongona :P

#3 - - Jadsia:

Sv. Så skönt att veta att du förstår mig!!!. Skickar en björnkram åt dig!!! XP

#4 - - sara:

vad gulligt av dig att sätta till en blomma där. :) Håller med om att det var riktigt taskigt att kopiera rakt av. Speciellt när det är så personligt. Ha en fin dag! Kram :D

#5 - - aleeekz:

Gud vilka fina du har :). har du planer på mer? :)

#6 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..i like your tattoos,really very nice..:)

#7 - - maria:

Söta! :) Har en tatu planerad sen länge tllbaka men den får nog vänta ett bra tag till tyvärr :)Hittat nåt bra ställe än för din nya?

#8 - - Ida:

oerhört snygga tatueringar, har sett dem innan men de är enormt snygga. Hoppas du får en trevlig kväll.

#9 - - marie:

tack nu fcik man se dom, och dom var skit fina, förstår att det e jobbigt har själv förlorat en bra vän men ja jag förstår.

ha en toppen helg iaf =)

#10 - - W e b - L i n n . n o:

Uff det er noe dritt når folk ikke finner på sine egne ting. spesielt når de kopierer fra en ting som er så personligt.

#11 - - Anna:

Jag tycker oxå att tatueringar ska ha en mening. Annars blir det ju så otroligt opersonligt. Dina tatueringar är jättenajs iaf :)

#12 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

okeeej! riktigt fina ju!

SV:

jag ska ha en text på latin runt armen. dock bara från handleden sedan kanske en10cm upp. så inte alls mycket. men det är ju en bra början. sen kommer denna texten med lite speciell innehåll också.

ska vara så på latin, så ska det då stå min brors namn, födelsedatum, osv.

för han betyder så himla mkt. vi har haft väldigt mycket skit i vår familj. och när mamma drog för att hon inte orkade och pappa bara drack och blev våldsam.. så var han alltid där för mig. så ja.. min bror betyder väldigt mycket för mig.

vi har liksom ställt upp för varandra sedan dag 1.

Till top