One funny thing..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 21
90 % av alla de små barnen på mest aktiva listan och mest besökta har varit inne hos mig och kommenterat den förbaskade frasen "hej hur mår du" eller "fin blogg" eller "ska vi lägga till varandra på bloglovin"..
Tänkte bara meddela alla nu något som jag tänker börja med. Alla vet att spam är förbjudet och hädanefter tänker jag anmäla alla som spammar i min blogg till Blogg.se och då kan ni även riskera att bli avstängda! Detta är för att de är så tråkigt när man loggar in och ingen har kommenterat något speciellt i min blogg utan de bara tänker på sig själva, alla vill vi ju ha lite läsare, men inte genom att spamma andra bloggar!
Hellre att någon skriver om en bild eller text man skrivit, men så fort någon börjar med "hej hur mår du" och nämner bloglovin så åker kommentaren i sopen direkt!!!

Så nu vet ni det :) kalla mig bitch men det är min blogg och mina regler. Så ALLA små spammare där ute, här blir ni anmälda och eftersom jag inte har tusentals läsare och kommenterare så är de väldigt lätt för mig att hålla reda på alla som skriver!! Så tänk på det <3

Till er andra, tack för att ni finns :))

#1 - - Emma:

BRA DÄR! trots att jag har en betylidgt mindre blogg än dig så råkar jag också ut för detta titt som tätt.. Hatar det! Man märker så väl eftersom de inte ens bryr sig om att läsa inlägget.



kram

#2 - - Babbi - Bloggdesigner:

Tusen tack för tipset om sidan! Ang ditt inlägg, precis samma jag upplevt oxo ang kommentarer om man skrivit hos dem på aktiva listan, därför jag skrivit ett meddelande i kommentarsrutan att jag mår bra idag :P. Fan orka fiska kommentarer på det där viset, precis som dom skulle bry sig i hur man mår?

#3 - - SaraLouise:

Det tycker jag är helt rätt.

Hoppas du slipper dom små jävlarna i fortsättningen!

#4 - - Beyond the sun:

Tänkte bara säga att jag hittade din blogg igår och den är HELT underbar. :) Dina videoinlägg.. I love!



Ke-keep it real :)

#5 - - K a j s a j i . c o m:

I agree! Det är ju meningslöst, typ "Hej, hur mår du?" också har man skrivit ett inlägg om hur jävligt man mår den dagen t ex. Jag blir bara less!

#6 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

...BISOUS !! :)

#7 - - Malin:

Åh, fin blogg :P ska vi följa varandra via bloglovin? :) Ha en bra dag! hahaha, blir galen på sånna kommentarer, svarar aldrig på dom. :)

#8 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia:

You gooo giiirl:D Im with u all the way!

#9 - - S A N N A ♥:

Haha så rätt ;P

Hatar de där kommentarerna, jag känner mig så tvingad att svara på dem också. Men all reklam tar jag bort.

Men om jag någonsin skrivit "fin blogg" till dig, vilket jag inte tror jag har för jag hade garanterat UUUTVECKLAT det mer, för jag tycker din blogg är en fantastiskt stor inspirationskälla, så ber jag om ursäkt :D

Men however - keep up the good work, älskar att läsa din blogg!

#10 - - Nicole:

Håller med. Blogg.se har mycket som dom borde förbättre, hålla koll på spammare och göra så att man kan blocka ip.

#11 - - Jennie:

Jag håller så med dig. Avskyr alla "lägg till mig på bloglovin så lägger jag till dig". Vill de lägga till så kan de göra det, men de behöver ju inte fråga efter ett utbyte! så drygt.



Kramar

#12 - - Erika:

Dom kommentarerna är såå irriterande.



Bra initiativ ! Så borde alla börja göra, så kanske det tillslut kommer upp lite mer "vettiga" bloggar på listan också :)

#13 - - Jennie:

Jaha, ja precis, de borde ju vilja förbättra efter bloggarnas önskemål.

#14 - - marre:

det var så lite så! ;> komentera gärana i min blogg vad jag borde bättra på, och ge mig förslag på vad man kan skriva om, för jag har inte bloggat så länge och min blogg är urtrist, och hur lockar man läsare? kram

#15 - - annas Perssonliga:

Vilket bra inlägg! Jag vet aldrig hur eller om jag ska svara på kommentarer som hur mår du eller allt bra. Känns menlöst när det inte gäller det som står skrivet eller att personen i fråga kommer tillbaka och är intresserad.

Jag klickade in här idag för jag var nyfiken på vem som gjort Elin-Ett hus till oss nya design.(Räknas det som reklam så ber jag om ursäkt)



Ha det gott!!

Kram

#16 - - S A N N A ♥:

Ja preciiis!

Jag hatar att de ändå skriver något i stil med "ska vi prenumenera på varandras bloggar?", då svarar jag typ "du kan prenumenera på min, men jag prenumenerar på dem jag verkligen gillar", eller något sånt. Och alla de där "hej, kan du rösta på mig i veckans blogg tjalalalala", usch, I HATE IT!

#17 - - Frida:

Dom röda läpparna passar dig super! :)

#18 - - W e b - L i n n . n o:

Haha ja de beste er vel, Fin blogg skjekk min [Blogg link] Haha akuratt som om vi ikke ser den linken når de har skrevet den på url linjen. :P Hehe jeg beholder mine kommentarer som jeg får, MEN jeg tar bort se min og linken. :P

Men det er jo flere ganger jeg selv skriver til en person når jeg surfer igjennom og sier at de har fin header eller design, Men da mener jeg det og da interiserer ikke resten av bloggen meg. Så det kan jo også komme masse annpå personen?

#19 - - W e b - L i n n . n o:

sv:1 Åh denne er super Ql. :P

sv:2 Ja jeg kan det for jeg har wordpress på egen server. Styrer alt selv. Her er det jeg som er gud. :P hehe...

#20 - - W e b - L i n n . n o:

SV: Hihi ja du får skaffe deg server og bli gud du også. :P Værste er vel at hvis man gjør noe feil og alt blir totalt kaos har man ingen andre å skylde på enn seg selv. :P

#21 - - Anna:

Bra skrivet! Jag hatar när det bara står en massa hur mår du och sånt, jag menar man går ju in och läser de bloggar som man tycker är bra och för att man vill läsa, inte för ngt annat.

Det var så många som frågade om vi kunde lägga till varandra på bloglovin att jag har blivit anti det och har aldrig fixat en själv lite pga det..



Svar: Ojdå det var ganska långt bort, men så kan det vara :D hehe

Till top