Segare måndag får man leta efter..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 7
Fler än jag som haft en riktigt tråkigt måndagkväll? :P fy farao..

H och jag har kollat på utbildningar här i Österrike och kruxet är att man måste göra ett tyskaprov INNAN man kan söka in till några kurser överhuvudtaget. Vi planerar att gå en tyskakurs som börjar i november, om jag inte minns fel och den håller på till Januari och då är de antagligen försent att söka till kurser som börjar då under vårterminen. Kan inte söka till dom senare höstkurserna eftersom vi inte vet hur länge vi blir här. Som att spela rysk roulette. Så de blir till att vänta och se vad som händer men just nu känner jag mig verkligen som en docka, någon som inte gör ett skit och bara sitter hemma och ser söt ut. Såhär känner jag även när jag varit arbetslös, man har inget direkt liv, man lever på någon annan, som en parasit. H säger inget alls, tror inte han tänker på det överhuvudtaget och han har inget emot att vara the headmaster i hushållet men att känna sig värdelös är inget jag gillar direkt!
Har ju lite att göra om dagarna och de tackar jag alla designbeställare för :) ni är guld värda!

Inte lång tid kvar innan vovvarna får följa med ner också :) om mindre än 2 månader får vi träffa dom igen. Hoppas tiden verkligen går fort. Kommer bli enormt mycket roligare att bo här nere när dom finns här. Långa promenader varje dag eftersom jag alltid kommer vara hemma i princip, bus i meterhög snö också. Zamme älskar snö :D de är de bästa han vet, speciellt när man sparkar det till honom, då går han nuts. Whisky är mer lugn och käkar snö på istället haha.
Lär gå till veterinären när vi är hemma och vaccinera dom också, den årliga sprutan som dom egentligen ska ta i Februari. Mycket som ska planeras och fixas och snart måste dom iväg och göra den där odlingen och se om de har börjat producera antikroppar mot rabies, håller alla tummarna, för annars blir det verkligen krångel.

Långt inlägg och nog från mig för idag. "Vanlig" dag imorgon och så hoppas vi att H's lön kommer in så snart som möjligt, de har nämligen inte samma system som hemma i Sverige, här betalas löner ut mellan 25:e och den sista i månaden. Sjukt dåligt eftersom de tar längre tid för H att få sin lön eftersom de ska göras om till svenska kronor och betalas till svenskt konto men men!! Hoppas på det bästa.

Natti nattii. Puss från mig

#1 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

..Guard your joy of living, does not depress ..::))

#2 - - V I L J A:

Han är ju bara för söt! :) naaw!

#3 - - Beyond the sun:

Nu har jag ställt mig i kö hos dig! ;)Hoppas du sover gott :) KRAM!

#4 - - JEAN-NOËL LANGENFELD:

.. I am looking forward to seeing your new video ... ;)

#5 - - Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!:

Tack så mkt gumman! Ja det är inte en lätt period jag går igenom just nu och jag känner mig lagom slutkörd och det är bara tisdag idag. Jag får ta helgen för att ladda upp batterierna, komma bort någonstans och frösöka varva ned. Det är så mkt svårare att vila när man är psykiskt utmattad än när man är fysiskt. Då kan man bara lägga sig i soffan och låta kroppen vila.

#6 - - s a n n a:

svar: Nej det såg jag ;) Men han/hon var också jätte söt :)

#7 - - V I L J A:

Svar: Ja det är otroligt vad tiden går fort, har en hund jag med och i januari blir han hela 7 år, herregud! Det känns som vi hämtade hem honom igår..När får du träffa din lilla hund då? :)

Till top