Vet du att..

Utmaningar & Listor / Permalink / 10
Alisa och Jennie :D haha ni gör listor och såklart vill jag också göra en "Vet du att" lista!!

Vet du att..

...mina knän har sammanlagt hoppat ur led ca 5-6 ggr. De hoppar ur om jag helt enkelt vinklar benet fel eller om någon puttar mig. De kan operera, men antingen blir det bättre eller sämre och jag tänker inte chansa. Ont gör det iaf och jag tänker på det varje dag och minns hur det känns när knäskålen sitter på fel ställe =S

...jag har en njure som ser ut som en banan. Blev opererad när jag var bebis men en av mina njurar är alltså "sjuk". Känner inte av den alls dock men ska egentligen dricka massor av vatten för att hålla den igång, vilket jag inte gör :P har supersvårt för att dricka!

...är fullkomligt livrädd för att gå ensam i skogen om dagarna. Vet inte varför, det är bara så enormt skrämmande och kvällar och nätter ska vi inte prata om. Skogen skrämmer mig helt enkelt.

...i 7-9 var jag utfryst ur min klass. Jag och en tjej umgicks men resten ville i princip inte veta av oss. Idag hade de nog varit tvärtom! Har enormt mycket mer skinn på näsan än då och hade nåågon försökt knuffa ur mig hade de fått höra på annat!

...har varit med i en polisjakt. Och vi körde bilen dom jagade. En grå BMW hade blivit snodd och dom trodde att vi var dom. Det var rätt läskigt!

...har blivit antastad 2 ggr, allvarligt, av invandrare. Inte bara lite kläm på boobsen, utan hela handen rakt ner i härligheten!

... Zamsung fick namnet pga att han är född i Z - kullen. Från början hette han Zippo.

...åker varken skidor eller snowboard. Detta pga mina dåliga knän. Jag vill, men tänker inte chansa. Det gör för ont. Och här sitter man i österrike haha.

...har blivit dumpad 1 enda gång i mitt liv. Annars är de jag som varit bitchen och dumpat hit och dit och hittat en ny kille dagen efter.

...en gång när jag var liten sparkade jag sönder min lillasysters dörr. Jag blev arg :P haha!

...mitt första pälshusdjur var en kanin vid namn Herkules. Han var en blandning av Vädur och Belgisk jätte. Underbar kille och jag saknar honom än idag. Jag tålde egentligen inte kaniner men ville så gärna ha en och smugglade hem en till mamma och pappa haha.

...var kär i en kille i gymnasiet som valde en annan. Jag blev därefter tillsammans med hans lillebror.

...jag är allergisk mot katter, fåglar, kaniner, hamstrar, hästar. Ja i princip alla pälsdjur, UTOM de flesta hundraser. Dock blir jag röd om jag gosar med hela ansiktet i pälsen, men vem kan motstå det?

#1 - - Elin - Design&Makeup:

Ojdu, roligt och intressant att läsa.

Ja, tänk dig om man vore så kaxig förr som man var nu. Ifs så kunde jag käfta tillbaka ibland, men då gick tjejerna till läraren och påstod att jag kallade dem för hora. (jag tänkte hora, men skrek idiot) haha Jag minns det så väl :D

#2 - - Linn:

sv, kan du inte se på tv4 play heller? på tv4.se, eller youtube? ;s

#3 - - Linn:

sv; men va elakt ;/

Du får sitta på youtube istället, haha ;P man kan väl se det mesta om man sitter o klickar o klickar o klickar.. ^^ då slipper du tv-reklamen iaf (Y)

#4 - - Blue Velvet:

Sånt här tycker jag är riktigt roligt att läsa...

#5 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Jag umgås inte med någon från låg och mellanstadiet, då jag hade min dåliga tid. Men de vänner som jag fick i högstadiet har jag kvar ännu idag, iaf de flesta utav dem :)

#6 - - Johanna:

jättefin header du har skaffat dig

#7 - - Joysan:

Vad fint du har pillat med designen, hihi... :-)...Kul med lite "bekännelser"...eller "visste du att" :-)...Kram

#8 - - Johanna:

var så lite så. :)

#9 - - Sis:

det där med dörren minns jag ;) Du frågade även mig om jag kunde säga till pappa att det var jag som hade sönder den genom att stänga för hårt :P

#10 - - Alisa ♥ Stödjer Rosabandet kom in och stöd du med!:

Neh men gumman herregud har du blivit antastad? Polisanmälde du det? J*VLA SVIN!

Till top