Vitamin C..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 10
Tror något fattas i kroppen, känner mig snurrig i skallen. Järn? C-vitamin? Söker man på google kommer de upp 350 sidor om graviditet, DON'T THINK SOOOOO! No gravvis här, inte på flera år thank u very much.

H letar lägenheter, jag spanar på utbildningar mm. Sugen på popcorn men micron är helmysko här och funkar inte så mandariner/satsumas/clementiner får duga bra :) väldigt underskattat med dom gula små klyftorna, de är sååå gott. Tror 4 st har åkt ner i magen nu, NOM NOM..

Inga svar om designer på mailen heller :P gör mig liiiiiiiiiite frustrerad bara hehe.

#1 - - Frida:

Ah okej :P synd att jag inte har den så hade jag kunnat dela med mig :(

#2 - - Frida:

Vad tråkigt :( Annars brukar man ju kunna få tag på det mesta före releas datum.. men denna var kanske riktigt envis :(Har du några trevliga planer för halloween? ;D man kanske inte "firar" det i österriket?

#3 - - JUNITJEJ:

Så gott med en vitaminkick!

#4 - - Elin - Design&Makeup:

Jag brukar vara snurrig ganska ofta och det brukar ske då jag mår dåligt. Kanske samma sak för dig, mycket att tänka på med tanke på det andra inlägget?Annars, vatten, frukt, frisk luft. typ.

#5 - - Anna:

Jag läste i tidningen för några dagar sedan att kosttillskott är cancerframkallande och jag som har funderat på att börja äta c-vitaminer. I och för sej vet jag inte om det är ngt man ska bry sig om för det finns så mkt som är cancerframkallande, men jag föredrar ändå att äta det genom kosten: apelsiner och clementiner och sånt mumsigt :)

#6 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha det tänkte jag inte på. Drick massa fetmjölk. Haha, jag vet inte om det är mer zink i bara för att den är fet, men det är gott :D (eller så köper du zinktabletter)

#7 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha nej, men tjejveckan i huvudaget kan man kanske tänka på att det kan vara en möjlighet ^^

#8 - - Jennie:

haha man kanske behöver få i sig lite mer vitaminer :P

#9 - - Elin - Design&Makeup:

sv: hehe ja precis :D

#10 - - Neha:

Åh vad gott med clementin

Till top