Axamer - Lizum

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 1

Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit och vandrat uppe vid Axamer - Lizum, en skidort här i Innsbruck. Var enormt skönt att få röra på röven lite och de var skoj att se en skidort utan snö haha :))
Var lite småkyligt där uppe men ingenting orange i naturen alls nästan, bara grönt eller brunt. Jag vill ha gul/röda träd som hemma i sverige. Det är ju de som är så underbart med hösten. Jag tror de kommer gå enormt fort här. Kanske så fort att löven inte hinner med att byta färg.
Det ska bli spännande att se om inte annat.

Hittade en mack som var öppen så vi fick med oss lite ägg och mjölk.
Man är verkligen bortskämd med att allt är öppet på söndagar i sverige. Men söndagar är ju så bra för storhandling och dylikt och de är ju oftast då man är ledig så man kan göra sånt, förbereda sig för veckan som kommer helt enkelt. Känns wierd och storhandla på en lördag hehe eller så får vi göra måndagar till Das Handlingsdag.

Åkte förbi Ikea också för att se om de var öppet. I C K E.. Helt dött!

En sak jag verkligen måste få klaga på är alla jävla rökning här. De röker inne på köpcentrum, cafeér, bensinmackar, restauranger, butiker, på bussen. ÖVERALLT! Jag HATAR det, och hata är verkligen ett starkt ord. MEN JAG HATAR DET! ! ! Så fort jag känner röklukten i en butik eller dylikt så går jag ut direkt, hur fina saker de än har. Jag vill inte att mina nyinköpta kläder mm ska lukta fan när de är helt nya. Helt sjukt att de har såhär. Tydligen så är de rökförbud inomhus, men dom skiter i det och bryr sig inte. Otrevligt som fasiken.. Någon borde införa snus till det här landet :P haha!

Ojj långt inlägg, sorry. Bilder får ni se senare, kameran laddar just nu :)
#1 - - W e b - L i n n . n o:

Hihi ja det ble et langt innlegg. Pleier ikke å lese blogger med så ille lange innlegg. forstår ikke så veldig mye svensk, men lett å lese din blogg. vet ikke om du skriver så mye tydligere enn andre. :P

Till top