D I S S A R - Blondinbella

/ Permalink / 12
Läste Kenzas blogg. Gillar den. Hon jobbar ju för MTV och skulle åkt på MTV Video Music Awards men ligger i svår halsfluss och fick lov att ställa in. Nu ska tydligen allas våran attentionbitch ta över. Blondinbella med andra ord. Och kära Bella kan inte ens nämna att hon fick TA ÖÖVER efter Kenza. Att hon är RESERV. Hon är så giriga och idiotisk den människan så man kan spy. Hon tar och tar men ger aldrig något tillbaka. Allt som Kenza förberett kommer hon att använda och inte ens en liten notis kan hon ge henne.

Tycker fruktansvärt synd om Kenza och hon brukar aldrig ryta ifrån, men nu äntligen så skrev hon ett litet inlägg om det. Hon passar verkligen inte in, det som är underbart med Kenza är att hon inte är ute efter pengar eller publicitet, hon gör de för hon tycker det är kul.
90 % av alla som driver en blogg idag är ju verkligen bara ute efter kändisskap och publicitet. Som hon säger "När slutade det att handla om passion?"
Det undrar jag också..

Jenny, hon skriver det där där ingen läser :P naturligtvis!!

#1 - - Sofie:

håller med dig!

#2 - - Sis:

Nja, tycker inte att nån av deras bloggar är läsvärda. Försökte igår igen faktiskt att läsa Kenzas (bojkottar bella för hon stödjer pälshandel) Och jag vet inte, klarar inte av att en tjej håller på och skryter om att hon kan köpa allt hon vill ha, bla bla bla. Men jag låter helt enkelt bli att gå in där :) Hoppas du mår bra! Har en ny frisyr nu!! :D

#3 - - Veronica:

Jag tänkte på precis samma sak som dig! Och när RESERV-inlägget kom (med stora bokstäver) log jag lite för mig själv :)

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja verkligen!

#5 - - Sofie:

inte jag heller!

#6 - - Molly:

Svarar här, men det är till videoinlägget:



Oh, vad läskigt.. jag gick också Teknik/IT-Data på Gymnasiet. Men jag hoppade av efter 2 år.



Tack för svaren, det var jätteroligt att höra :D

#7 - - W e b - L i n n . n o:

Kenza er kanskje ikke ute etter penger men jeg har nå hørt ho hadde sex for å få jobb i MTV. :S

#8 - - Therese [ Tescho ]:

Blondinbella är en äcklig gris!! Jag känner en tjejkompis som gick i parallell-klass med henne och hon grisen var bara full med skit. Inte nog med det så är hennes bästis också det. Umgicks med henne när jag var mindre.

#9 - - Petra:

jag såg oxå det där. tycker det är riktigt dålig stil! Tycker synd om kenza!

#10 - - Jenny:

Nä nu tycker jag du är orättvis. Blondinbella blev erbjuden jobbet, det var inte hon som ringde och frågade. Det var MTV som var tvungen att hitta en ersättare då Kenza blev sjuk.

OCH hon har berättat hur hon fick jobbet här: http://www.mtv.se/isabella

#11 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Jag hade uuutan tvekan föredragit att se Kenza där istället för BB!

#12 - - Anonym:

jag gillar blondinbella.

Till top