Första dagen slut..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 6
Älsk ligger redan och nussar bredvid mig. Tröttisen min :)
Tog med oss två Corona och satte oss på ett av fälten vid vårat hus ikväll, var enormt mysigt och som ni sett en riktigt vacker natur. I slutet av månaden så blir det ett nytt objektiv som ska inhandlas. Har ju velat haft ett 50 mm f/18 II och ett annat som kostar x gånger mer hehe. Dags att slå till, speciellt när vi bor här nere nu ett tag.

En stor skillnad om man jämför Sverige och här är att de låser inte sina dörrar på nätterna och dagarna. De har i princip ingen kriminalitet här överhuvudtaget. Iaf inte här i Grinzens som ligger lite utanför Innsbruck. De finns nästan ingen nedskräpning och de är enormt noga med sopsortering. De får böter om de sorterar fel.
De verkar inte tro på oss när vi berättar om hur de är i sverige, hur de funkar, hur människor är mm. De har verkligen en helt annan bild av Sverige än vad vi som bott där har!
Den största skillnaden här är att de finns knappt några invandrare alls, i vår by är vi väl 2 st :P jag och Henke hehe och de vägrade tro oss när vi berättade hur många de fanns i sverige. Som sagt, våra lägenhetsinnehavare är lite speciella.
Mannen i huset "stänger av" om de är nåt han inte vill lyssna på och struntar helt i vad vi säger. Helmysko. Han har dessutom piercing i båda bröstvårtorna :P de råkade Henke se idag. Bläää hahaha. Men vi bor inte med dom utan med oss så det spelar ju ingen roll!

Imorgon blir det design som gäller, har ju några på kö nu och så har jag ju något att göra om dagarna :) blir de fint väder blir de nog lite balkongsolning också skulle jag tro. Puss puss och godnatt med er!

#1 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Ja, när jag såg bergen höll jag på att dö av avund! Precis taget ur ett vykort! (förutom typ skjulet eller vad det nu är som var ivägen) haha

#2 - - Elin - Design&Makeup:

sv: haha ja jag såg det senare ^^

#3 - - Sofie:

så härliga bilder :D

ovanligt att inte behöva låsa dörren :P

#4 - - emilija:

Hej :) Jag behöver hjälp med min design. Skulle du kunna hjälpa mig med den? Vill verkligen ha en ny, kunde inte betala förra gången eftersom att jag åkte på semester och hade inte kvar pengar på kortet. Hoppas att du kan hjälpa mig! \ emilija

#5 - - simone:

Gud så gott det lät, Corona är ju en av de godaste också :)

#6 - - simone:

Sv: Håller med dig, myycket lime! :d hur är det i Österrike nu, soligt? :) Vackert är där iallafall :D

Till top