Godmorgon sötisar

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
En ny morgon, torsdag, hjälp vad tiden går fort. Såg vad jag kommer få i lön imorgon och jag är riiiktigt glad :D nu kan jag köpa objektiv och något/några filter också hihi. Kanske ett stativ också, men jag har aldrig sett anledningen till att köpa det? Jag är rätt stadig på handen själv, de är väl om man ska ta fina nattbilder iofs :) hihiiii. Skulle vilja köpa en höstkappa också och en vinterjacka. Men de har inga snygga vinterjackor här :P de verkar ha kommit in i en DUNperiod. Dunjackor är bland de fulaste som finns och jag kommer aldrig i hela mitt liv ta på mig en sån!
Men har spanat in en fin kappa på H&M :) får visa den sen..

Denna är sååå himla god :D krämig och mumsig. Just the way I like it. Här i Innsbruck finns de i princip bara vanlig mjölk att köpa i butikerna. Inge mellan och mini här inte utan 3,6 % fett är det som gäller ;) älskar det, riktigt gott. Tror verkligen min farbror som är bonde skulle gilla det, han gillar inte ens röda mjölken för han tycker den smakar vatten haha.

Tiroler är landskapet vi bor i kan man säga och en rolig sak är att alla i Österrike gillar Tirolare, men Tirolarna hatar alla andra :P haha lite sjukt. Som att alla skulle älska dalmasar men dalmasarna hatar alla?! Freaky.

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen är de design med cherry flowers som gäller :D love iiit!

#1 - - vesna.blogg.se:

aaah okej :P

#2 - - Martina:

Va kul att du fick bra lön:) de lönar sig alltid. skulle själv vilja shoppa nytt obejktiv men här får man prioritera hushållet:)



ha en bra dag!

#3 - - Lena:

Haha....dunjackor ugha....Hoppas du hittar det du är ute efter..Jag är ute efter en kamera men vet ej vilken ännu....Har du några tips att ge kanske...

kramar från en dalkulla :-)

#4 - - Joysan:

Åh vad skönt med bra lön, det fick jag med så jag är glaaaaad. I varje fall för lönen, men jag är skiiitbesviken på blomsterfirman som sket i att leverera blommor till min pappa som fyller år idag :-(...Uschusch. Du...dunjackor verkar bli en "hit" här i Sverige med...buuu för det! Inte fint tycke rjag :-S...Hoppas du har haft en bra dag! :-) Kramkram

Till top