Söndagmorgon..

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
Vi hade tänkt försöka åka och handla någonstans idag, veckohandla. Men i princip ALLT är stängt på söndagar :P tillochmed stora köpcentrum. Snacka om att man är van vid att det alltid är öppet varenda dag. Men man vill ju inte storhandla på en lördag heller hehe. Så vi får göra det på måndagar hädanefter kanske. Även om någon liten har öppet så har de i princip ingenting färskt och de små, liknande ICA Nära, har inga grönsaker eller frukt som är fräsht.
Vilka problem haha :D

Men nu ska jag göra mig iordning och sen ska vi åka. Eventuellt blir de en liten promenix i skogen också och se om vi kan fota något. Pösss

Bilder från igår! Kanske inte är sååå jättemycket höstkänslor över dom, löven har inte ens börjat gulna här hehe!
#1 - - Martina:

vackra bilder:)



Händer en söndag som denna?



hare gott

#2 - - Anna:

Man vänjer sig fort vid att allt är öppet på söndagar. För hemma på Åland så var det väldigt lite som var öppet på söndagar, men här i Kalmar så är det mesta öppet på söndagar ;)

#3 - - Maria:

hihi det har du i för sig rätt i :) Det är som en tapet, har man en neutral tapet kan man bytta färg genom kuddar för att få förändring, kass gämnförelse kanske men nått i den stilen :0)

#4 - - K a j s a j i . c o m:

Har samma problem här i Norge. ALLT är stängt på söndagar. Jobbigt när man är van att kunna handla vilken dag som helst. Normalt brukar i alla fall jag ha söndagar som slappardag, åka och storhandla och göra sånt nödvändigt som man inte vill göra resten av helgen.

Till top