#1 - - marie:

Du kan prata om hur du träffade Henke? och jag måste bara säga att din glugg är ju så skarmig =)

#2 - - Therese [ Tescho ]:

Jag gillar att du bara pratar på dvs inget på beställning. Fortsätt som du gör tycker jag :D

#3 - - SaraLouise:

När det gäller din glugg... Jag förstår att du inte gillar den, man har ju alltid delar av sig själv som man stör sig på. Men ärligt talat tycker jag den är söt och som hon tidigare sa, charmig. Vissa passar jättebra i glugg tycker jag. =)



Sv: Jo jag tycker det känns rätt illa, det kan ju inte va okej att gå omkring och blöda liksom... men första gången jag blödde och berättade det för läkaren flinade han bara sitt fula lilla flin och sa att det inte är nån fara så länge jag inte får feber. Därför vill jag inte gå dit nu, hatar när dom bara tycker att man ödslar deras tid!

Då är de på rådgivningen mkt bättre, dom lyssnar iaf och vill hjälpa! Är väldigt anti mot allt läkarfolk faktiskt... Åker bara dit om det blir absolut nödvändigt.

#4 - - Molly:

Jag tycker att din glugg är jättecharmig :D Om jag var du skulle jag inte lägga pengar på att "ta bort" den. Den gör dig speciell :)



Jag tycker du ska prata om roliga ord som ni använder där du bodde. Alltså speciella ord. Jag vet att här använder vi ord som andra knappt vet vad det är. Det är alltid roligt att lära sig nya ord.



Och sedan vore det roligt om du berättar om när du började blogga och varför. Hur kom du på tanken att börja blogga?



Ja... det var väl det för denna gång. Tycker allmänt om när du pratar :D

#5 - - W e b - L i n n . n o:

Din mening om kjendiser kan du snakke om. :P hihihihi

#6 - - Nelia:

Visst är det svinsvårt att komma på ngt att prata om? Haha jag känner samma sak när jag ska göra videoinlägg.



#7 - - V I L J A - Släpp aldrig dina drömmar ♡:

Tycker om dina videobloggar, dom är så naturliga, inget tillgjort utan bara du! :)

#8 - - David:

du är alltid en syn Sara :) riktigt vacker! var ett tag sen man var inne på din blogg, man har så ont om tid. tog mig friheten att kolla igenom dina videoinlägg, till nästa inlägg kan du ju läsa lite från boken du tipsade om ;)

#9 - - Anonym:

Halvt utmobbad i skolan, why?

#10 - - Johanna:

jag tycker din glugg är jättecharmig de är ju en del av dig. sen att många säger att den är ful så ska du inte lyssna på dom

#11 - - Elin - Design&Makeup:

Äsch folk är så inprintade i hjärnan om hur alla ska se ut så de kan inte acceptera en enda liten sned tand eller en aningen fläsk på kroppen. Jag tycker du är superfin och om du någon gång skulle fixa din glugg så ska du ju göra det för din skull och inte för någon annan. Det är så sorgligt att helt okända människor ska bry sig om hur andra ser ut då de inte ens känner personen.



Men du vet, 99% tycker annorlunda för den där 1% var ju idioten på youtube ;)

Till top