#1 - - W e b - L i n n . n o:

Du kan snakke om norske og svenske toppbloggere. Hva du synes om de. :P

#2 - - sara:

I like dina videobloggar... helt normala å vardagliga. En sak som jag tänkt på som e rätt rolig e att du nästan alltid gäspar nånstans mittimellan dina samtalsämnen... Inget illa ment, tycker bara att det är väldigt lustigt å det e ju oxå helt normalt... Keep goin' on....

Kram

#3 - - izabella:

Haha, fy faan vad du är gullig!! :D Bara babblar på om allt och inget på ett så jäkla härligt sätt! Kan inte sluta lyssna! :D

#4 - - marie:

fortsätt med detta =)



hmm hur avr du i skolan? har du alltid varit som du är? hur förlovade ni er? vad gick du för linje på gymnasitet? varför började du med design? vad tar du för ett designjobb?

Var har du köpt den där blommiga väskan? =)

#5 - - isabella:

men gäspa inte, de smittar av sig haha x]

#6 - - Molly:

Du är så söt :)



Svar: Haha, ja de hade det i Kina när jag var där. Och familjen jag bodde hos gick dit ibland :P Är inte så mycket för glass och sånt annars.



Hmm.. Hade jag inte skrivit mer om vad du kunde prata om? Eller tänkte jag bara det? :P haha! Om inte så kommer det lite grejer som jag tänkt på skulle vara roligt:



- Prata om vad du tycker att en vän är, hur en vän ska vara.

- Prata om hur du fick upp intresset för foto.

- Prata om vad du vill göra när du är i Österrike.

- Prata om vilka dina favoritserier är och varför.

- Prata om vad du vill bli när du blir stor.

#7 - - Joysan:

haha...blir så full i skratt när jag kikar på dina vedeoinlägg för du babblar ungefär som att du satt framför en på en fika nånstans fniss Men det är bara roligt alltså :-)...Tänkte på videoinlägget du hade igår om när du & H träffades och att det har varit mycket fram och tillbaka & hit & dit och jag måste bara säga TACK! Det har varit samma sak här och ibalnd har jag kännt mig som den ensammaste i världen och mer eller mindre puckad som kämpat för vårat förhållande, haha, idag vet jag bättre och förstår varför jag valt att kämpa :-)...Jaja...vill nog bara säga tack för att du är så ärlig och säger precis vad du tycke roch tänker och förgyller dagarna med roliga blogginlägg, bilder och videos :-) Kram/Joysan

#8 - - marie:

tjärnar du pengar på din blogg?

#9 - - Jonna Hansson:

Du är så söt! jag riktigt längtar efter dina video updates! skall fasen länka till dej senare! :) så hoppas lite av mina läsare kan kolla på dina söta också! :)



De där med cystor o grejjer..

jag har testat ALLA tom p-stav men fick cystor som var stora som HANDBOLLAR! usch ushc ushc. Sen med p staven hade ja mens i NIO,5 månader! tills ja tvinga dem att ta ut skiten! Hb va inte ett vackert resultat inte min hudfärg heller för den delen.. Jisses!

#10 - - T S U K I I:

HAHAHA "pratar alienspråk" :DDDDDDDD

Till top